Új hozzászólás Aktív témák

  • NyxNyxNyx

    addikt

    válasz atainprison #2364 üzenetére

    De, szerintem is kéne vele valamit csinálni. A laphúzás nem counterelhető, a charm meg brutál ha nagy body-val kezd az ellenfél. Ciri novát meg csak simán ki kéne venni. Soha senki nem fog 2-t draftolni minden bronze-ból, maximum ha akkora szerencséje van, hogy 25 gold és silver lapot dob fel neki. De akkor sem vagyok benne biztos, hogy működne, amilyen spagetti kóddal van megírva a játék. ;]

    Tegnap kicsit felhúzott az aréna. Brutál paklival elmentem 8-0-ig, aztán buktam 3 coinflipet és mindegyik meccset elvesztettem. A paklim háromnegyede removal és lock volt, az ellenfelem 2 armorsmith-et játszott ki ellenem 30 értékben emiatt :D .

    Alexxxis: Pumpkin-t szoktam nézni, ő kifejezetten Scoia main. Rajta kívül Swim, aki tud játszani és szórakoztató (csak nem tudom elviselni a hangokat amiket a szájával csinál). Most amúgy Kripp is streamel Gwentet pár napon keresztül, mert fizettek neki. ;] De nulláról nyomja ha minden igaz, így tőle tanulni sokat nem fogsz.

    Heavyrain: Én is casualnak mondanám magam, közel sem játszok annyit, hogy elérjem a grandmastert. Még a régi rendszerben 4200 fölé alig mentem, ott már rendesen grindolni kell hiába jó a winrate. És ugye ott kezdődik komoly ladder, 4100 és 4300 között hatalmas a különbség. Arénában úgy érzem elég jó vagyok, de az meg alapból egy casual játékforma. Egy aréna guide-ot lehet összerakok, a sima összefoglaló 90%-át meg törlöm, aztán maximum 1.0-nál írok valamit. Most lett elég sok időm sajnos.

    BomiBoogie: Nekem a Henselt paklik a legnehezebbek. Nem áll rá az agyam, nem tudom mikor mit kéne csinálni. Nem sokat próbálkoztam velük, de semmiképpen nem tartoznak az egyszerűbb paklik kőzé.

    más: Pörög a topic :C

    [ Szerkesztve ]

    "I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

Új hozzászólás Aktív témák