Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    Nekem hétfőn jön a UG9, az tudtommal 2014-nél nem lehet régebbi, remélem max pár hónapos lesz. A webshop-os felhívott, hogy csüt feladják és hétfőn vagy kedden itt lesz, de nem kérdeztem a DOT számot, mert eleve a webshop telephelyén nincs ott a gumi. A raktár tök máshol van, valahonnan ők is rendelik, és rögtön onnan küldik. Ha helyszíni átvételt kérsz, akkor is ki kell fizetni a kiszállítást, de ez engem nem érintett.

    A másik ami eszembe jutott, hogy volt olyan kisebb webshop, ahol a rólunk részen képeken egy udvaron a szabad ég alatt álltak hegyekben az új gumik. Na ők le tudják olvasni a DOT számot, de szerintem inkább legyen öregebb, mint, hogy kapja a hideget-meleget, UW fényt.
    Remélhetőleg ahol nincs a telephelyen a gumikból, az egy nagy fedett raktárból jön, és feltehetőleg itt sok gumi fogy, így nincs állott szett a raktárban, mert pörög a készlet. Ha fél évet ott is van, remélhetőleg megfelelően tárolják, és akkor nem befolyásolja a használatot.

    Egyébként sokan a tesco-nál meg itt-ott vesznek dzsunka meg szuperstar, meg hasonló márkájú gumikat, mert ott nincs is olyan, amiről beszélünk itt a topicban, maximum rendelésre. Sajnos ezekből pörögnek a készletek, 4x10K-s dzsunka szett.

    A abc-s jelölésekről annyit, hogy az UG9 a ADAC 15-ös tesztben kisebb méretű volt, és B-t adott rá a Goodyear, míg az én méretemben C-E, de a Conti, a Bridge is C-E.

Új hozzászólás Aktív témák