Új hozzászólás Aktív témák

  • Kornel

    veterán

    válasz realist #30452 üzenetére

    Azt mondom, hogy 2 évente tényleg érdemes lehet kicentíroztatni, fél évente feleslegesnek tartom, amit itt páran erőltetnek. A centírozás felni le, gumi marad, maximum 1000 Ft / kerék.

    Viszont ha magas a km futásod, akkor gyakorlatilag egy gumival elvagy egy centírozással, nekem számításaim szerint 2,5-3 évig tart majd ami fentvan, fél évre nem fogom leszedni gumicsere előtt, ha nem üt és nem ráz, természetesen ha bármelyiket észlelem, akkor azonnal centírozás.

    Reggie0:

    Ezt a felni egyengetést és karbantartást továbbra sem értem, egyedül egy silány minőségű gyári Suzuki Swift Sport felnivel tapasztaltam hasonlót, akkor is az előző tulajok hanyagsága miatt, azon kívül soha egyik gyári felnivel sem volt még csak hasonló gondom sem, persze hozzáteszem, hogy a Swift Sportot kivéve nem volt egyik sem extrém peres gumi, nyilván ez is közrejátszik. Ha minimum egy 205/55 R16, vagy ballonosabb gumi van egy gyári minőségi alufelnin, és nem extrém terepen van használva az autó, nem szabad, hogy üssön vagy rázzon, ne adj isten eldeformálódjon. Pedig a pesti résznél szerintem nem sok rosszabb minőségű úthálózat van az országban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák