Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz FehérHolló #3464 üzenetére

    Én úgy olvastam - talán redditen -, hogy két részre osztották a fejlesztőket. Az egyik fele a következő kiegészítőt készíti, a másik fele a jelenlegi contentet bővíti - ha jól emlékszem újabb és újabb group/world eventekkel, dungeonre nem emlékszem -.

    Más: Engi-t vajon miért hanyagolják ennyire az emberek? Nézegetem a különböző fórumokat - spvp, gwgur, gw2codex stb - és mindenhol azt látom, hogy a topikok/buildek száma kb 2/3-a bármelyik másik class topik/buildjének.

    A fórumok alapján kevesebben sírnak a WvW miatt, mint a guardian-nál - ott belefáradtam, hogy nem lehet értelmes talapsztalatokat/infokat kiszedni az emberekből, mert egyből jönnek a "nincs 1200as dmg skillje a guardiannak", alacsonyabb a DPS minden más classnál stb.. hszek.

    Amit eddig tapasztaltam, hogy jóval pörgősebb a guardianhoz képest, a toolokat folyamatosan kell pörgetni, váltogatni. Lehet, hogy emiatt nem annyira kedvelt?

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák