Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Sziasztok! Egy gyors kérdésem lenne: ez a kari jó vétel lenne szerintetek 70k-ért?
-
RazoR
veterán
Sziasztok. Van egy Giga ref. 680 GTX-em és az lenne a kérdésem, hogy át lehet rajta mókolni az emeletes tápcsatit 2 egymas mellettire, csak mert a nyákon ott van a helye? Aftermarket hűtőt szeretnék rá rakni és amiatt kellene.
-
RazoR
veterán
Hali. van egy GTX 680-am. Szeretném 2 monitorral használni, de akármilyen variációval dugom rá a 2 monitor, csak az egyik működik, ami a felső dvi-ban van, olyan mintha a többi kimenet nem működne, mert ha bármelyikbe dugom a monitort semelyikkel nem ad képet csak a felső dvi-ban. Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz JoolsNOS #28998 üzenetére
Áram alatt van de fekete a kép, WIN+P-re sem csinál semmit... Az a fura, hogy ha az "elsődleges" monitor dugom át másik kimenetre az sem ad képet, olyan mintha a VGA-nak csak az az egy kimenete működne, de nem hiszem, hogy a 4 kimenetből 3 tönkrement volna... Ha rá van duva mindkét monitor a 2 dvi-ra akkor sem látja a win8 a második monitor a képernyő beállításoknál...
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz biacsia #29012 üzenetére
Jók, mert ha az egyes kimenetre dugom bármelyik monitort van kép, de ha csak szólóban egy monitord dugok a 2. dvi-ba vagy a hdmi-be akkor nincs kép... Nem hiszem, hogy a 2 dvi-egy hdmi-1 dp kimenetkeből 3 tönkrement volna... csak driverhibára vagy a win 8.1 gondjára tudok gondolni, de hogy őszinte legyek már nincs ötletem...
-
RazoR
veterán
válasz tthomasso #29014 üzenetére
Nem! Akármilyen kábellel akárhova dugom akármelyik monitort semmi. Már újrarktam a drivert is és semmi. Elvileg ha a hdmi-re dugom rá az egyik monitort dvi d dual link kábellel, akkor annak kéne képet adnia magában nem? Ki lehet valahogy deríteni, hogy jók-e a kimenetek ezen a rohadt kártyán? Már csak arra tudok gondolni, hogy döglött az a másik három... Nem tudom érdemes-e kipróbálni, hogy hdmi-n rádugom a tv-t?
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
komolyan mindjárt sírok...... Itt van a földön 5 DVi single link, 1 dual link, 1 hdmi, kábel 1 dvi to hdmi, 1 hdmi to dvi, 3 dvi to vga adapter és semmi....
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz tthomasso #29017 üzenetére
Még egy esélyt adok neki aztán hagyom az egészet a picsába szerintem mert csak felidegesít!!! Takarítás alatt mit értesz?
Ha úgy próbálom meg, hogy a 22" LG 1680*1050 es monitort rádugom a DV 1-re dual link kábellel, a 17" Dell 1280*1024-et a DVI 2-re single link dvi-al akkor mennie kéne nem?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest