Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Segal #53555 üzenetére

    Elég kiszámíthatatlan volt, hogy mikor reseteli le a CM-et. Mi 3x csináltuk végig, így is 4-ből csak hármunknak lett meg végül. Az első a PS finalnél, az utolsó pillanatban bukott el. Motorral csináltuk és épp ugrani kellett. Nem volt elég nagy a sebesség és nem volt elég meredek a sziklafal, így rázuhantunk én meg felrobbantam. Nekem leresetelte, a többieknek viszont nem, pedig nem kábeleztünk.
    Ez után azt hittük, hogy csak annak resetel, aki meghal. Így én végigszaladtam a második probálkozásnál a motorokig, ott felrobbantottam magam, hogy a többiek oda teleportáljanak. Lám, ekkor leresetelte mindenkinek...
    Második körben Szintén a PS final-ig jutottunk, ott egyikőnk elb.szta, felrobbantotta magát. Én kirántottam a kábelt, a többieknek viszont lerestelte. Megcsináltuk még a finalt, így 4-ből egyedül nekem meglett a CM.
    Futottunk egy 3. kört is. Azt gondolná az ember, hogy akkor már sokkal könnyebb, de nem. Már unja mindenki és nem megy úgy a koncentráció. Először a Prison Break final-nál volt, hogy a repülőbe átszállásnál a rendőr pofán lőtte az egyik tagunkat és meghalt. Kábelrántás és nem történt baj (én már nem rángattam, mert nekem már megvolt a CM, egy másik tag meg azért nem, mert nem olyan volt a konfigurációja, hogy rángatni tudja - érdekes módon mégsem resetelte neki). Másodjára én haltam meg a Humane Labs Hydra lopásánál. Berepült elém az egyik vadászgép és összeütköztünk. Aki tudott az kihúzta a kábelt, de aki nem, annak sem resetelt. Harmadjára a PS - convoy-nál jött a halál. Már vittük a teherautót, elöl az insurgent pickup, küzépen a barracks, hátul a kuruma. A fejünk felé spawnolt be a savage, az insurgenttel nem tudtam kiszedni így, és kilőtte a kurumát. Az ült benne, aki nem tudott kábelt rántani és így, hogy ő halt meg, resetelte neki. Végignyomtuk még a finalig és meglett a CM még a másik két tagnak, de 3 futásból így is csak 3 embernek lett meg, negyedjére már nem álltunk neki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák