Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz nincskedvem #48760 üzenetére

    A tranzakciós log nem is fogja mutatni egyiket sem szerintem.

    A lentebbi dolgokról csak olvastam, így nem 100% és felelősséget sem vállalok érte, de:
    zsákos módszernél kétféle van: a sima rád dobós, amikor kp-nak kapod és a rejtett, amikor egyből a bankba érkezik. Az előbbi a szarabb, azt szinte tuti megfogják (a sima money raint használó moddert meg kivágják másnap hajnalban, mert ~ 1 éve már elkapja a szerver azt a scriptet) és ilyenkor az esetek nagy részében 0-ra gyalulják a bankszámlád. A második változat az újabb, ezt jelenleg biztonságos módszernek nevezik, azaz ameddig a pénzt nem mozgatod a bankszámládról, addig rejtve marad. Ha kiveszed, akkor bukó.

    Olvastam már furcsa dolgokat az RS supportról, nyilván az a polkorrekt, ha írsz nekik, hogy ez történt és ők leveszik az összeget (bár a karakter lapod innentől már valószínűleg torz lesz a bevétel/kiadásnál). Ugyanakkor előfordulhat, hogy automata válaszban közlik, hogy oké, majd a rendszer magától leszedi, ha ilyet észlel és ennyivel le is zárják. Vagy jön egy egybites supportos és nullázza a bankszámládat. Szerencsétlen és bosszantó helyzet, akárhogy is nézzük.

    Segal: s8+ probáltad? Elég elcseszett a kijelző képaránya, valahogy semmi nem jön ki rajta rendesen.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák