Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz Źşë' #35620 üzenetére

    Miért a GTA miről szól?
    Van egy irányelv amit mindenkinek követnie kell ami abban merül ki, hogy csak küldetés és semmi más?

    Single azt csinál mindenki amit akar. Na és ha most multiban megint csak azt csinál mindenki amit akar akkor mi van?
    Ha valaki a kocsijával akar arcosodni akkor az téged bánt?

    Számítógépen játszani felnőttes dolog?
    Ahelyett, hogy inkább a családdal foglalkoznál, tanulnál, edzenél, barkácsolnál, bringáznál, stb-stb...?

    Az meg hogy csoportot csinálnak erre azok akiket ez érdekel, miért lenne gyerekes? Csupán naprakészek szeretnének lenni a találkozóval kapcsolatban téged ez bánt vagy miért szólod meg újfent?

    A Legóra is csak azért van ráírva a korhatár, mert adott kortól van olyan értelmi szinten a gyerek minimum amikor már elvárható, hogy össze tudja rakni az adott csomagban található játékot.
    Van olyan felnőtt aki még mindig veszi a Legót mert kedves emléke füzi hozzá és mert akár számára minimálisan, de kihívás és érdekesség egy új szett összerakása.

    Játszani kortól függetlenül lehet.

    Mikor ránézek a matchbox-os dobozokra amiben 300db autó van akkor szívesen elővenném és tologatnám őket, de a Lego és Lego technic gyűjteményemmel is így vagyok, hogy szívesen elkezdenék építeni ezt-azt. Csak aztán rájövök, hogy ezekkel akár napokig ellenék mint ahogy el is voltam anno... így inkább leviszem a kutyát és vele játszok, mosok, teregetek, takarítok, mosogatok, kocsikázok, kocsit mosok, családdal beszélgetek, bevásárolok, dolgozok és a többi.

    A GTA-t meg a második / 2. / II. része óta úgy játszom ahogy nekem jól esik és kedvem tartja. Ezért szeretem ezt a szériát mert kötöttségektől mentes.

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák