Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz Plata #33810 üzenetére

    Na végre! Lelepleződött az account neved! Majd jól rádjoinolunk. ;] Publicban én inkább a -100k körüli csapatokat fogom ki, de nem szólok bele, hogy hogyan csinálják, csak ha nagyon nem okés, pl: motorral akar menekülni. Az elején még azt is irogattam, hogy RPG mellett nem kell lövöldöznie a túszoknál, aztán már azt is rájuk hagyom.

    A vihar jól néz ki, nem is értem, hogy a yachtok miért nem mozognak. Illetve sejtem, csak ez így béna, főleg, hogy rohadt drága dolog. És milyen buli lenne viharban hullámzó yachtra landolni. A vitorlással még csapattam egy darabig, azt teljesen jól dobálja a hullám. Tényleg kár, hogy nem vitorlázik rendesen, csak motorozik. Mondhatni egész kedvet kaptam hozzá IRL is, mert rám tört a nosztalgia.

    Más: Hétvégén lenne valakinek kedve az összes heisten végigmenni? Szombat délután, este vagy vasárnap? Kisebb megszakítások beeshetnek, ha kellek a gyerkőcnek. Criminal mastermind nem feltétlenül cél, de egyszer már vegigmennék időrendben is az összes Heisten.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák