Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiskokó

    veterán

    válasz Blaise #10863 üzenetére

    Jaj már csak irigységből írtam hogy te már játszhatsz nem kell itt támadni :)
    Jó neked :) Bocs ha félreérthető , csak poén volt.

    De mondandóra válaszolva 1. PC-s voltam és leszek is mindig, 2, Nincs szükségem konzolra.. nem használnám ki és viszont így nem ér meg nekem annyit.
    Illetve Fifán és verekedős játékon kívül irtózok a JOY-al való irányítástól.
    De amugy mindig eljátszok a gondolattal, hogy kellene egy konzol de nem visz rá a lélek, a mostani gépem (adatlapomon) szerintem nem egy rakás szar. csak simán egy közép (talán közép felső) kategóriás gép amit kb 2 éve fejlesztettem ilyenre.

    most ezt csak érdekesség ként és nem azért, hogy a PC-t erősitsem vagy a konzol ellen beszéljek, szimplán ez a saját tapasztalatom.
    Az alap gépem (ház minden) 13 éves na ezalatt a házban megfordult 3 komplett konfig körülbelül, amivel olyan 3-4-5 évre mindig naprakésszé tudtam tenni a gépem.
    A régi alkatrészek eladásával illetve jó beszerzéssel az első konfig kb20e a második 60e a harmadik (jelenlegi) olyan 100eftból jött ki. E mellet plusz kiadásom volt egy tönkrement VGA (35ezer ft) egy tönkrement táp (15e körüli ft) és vettem egy 30ezer ftos 20" Led monitort. De van egy 42"os 6500-as led Samsungom is ami a gépre van kötve.
    12 évre lebontva maximum durván számoljunk 200-250ezer FT-ot és azért nálam a gép sokat megy, és mindenre használom egy konzollal ellentétben. Nem mondom hogy most fúú olcsóbb a PC vagy valami de viszont jóval felhasználhatóbb. Számomra!
    Illetve hozzáteszem ehhez kellet hogy jól el tudtam adni a régi cuccaim és olcsón vettem egy két új cuccot.

    pl a mostani procim vadi újonan garisan (47ezer ft volt) akkoriban a legolcsóbb helyen is 78 körül adták.

    [ Szerkesztve ]

    | Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

Új hozzászólás Aktív témák