Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet a játék alatt saját zenét hallgatni??
A köv. módon próbáltam de nem sikerült:
Windows 7 van fent ... be is másoltam pár mp3-at a köv. 2 mappába:
- c:\Users\Atesz\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\User Music\
- c:\Users\Atesz\Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music\
- elindítottam ajátékot, kirángattam vkit a kocsijából, és elkezdtem tekerni a rádióállomásokat.
De sehogy sem akart megjelenni vmi User Track szerü (vagy más nevű) adó, ahol a saját zeném szólna.
Segítsetek pls.Köszi!!
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz Mariann294 #19753 üzenetére
Köszi!!!
-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
Magyarítást szeretnék a játékhoz. Tud esetleg vki segíteni hogy hol találok ilyet??
Köszi!
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz sislaciii #20182 üzenetére
Hát én nem akarok bunkó lenni, de megszorítanám eme fordítás készítőjének a kezét!
A játékban a feliratokat lett volna lényeges lefordítani, nem a menüpontokat!
De úgy látom a menüpontok is itt-ott gondot okoztak, mivel ilyen lett a végeredmény:Általános
Crimes
Vehicles
Money
Játékos
HarcEzúton is segítenék a bonyolultabb szavakhoz (legalább a menü legyen fasza): crimes=bűnök; vehicles=járművek; money=pénz
Te úristen!! El tudom képzelni micsoda lázas munka folyhatott a játék közel 1,5 éves megjelenése óta ha eddig ennyire futotta! -
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
Van 1 meló, amit nem tudok megcsinálni, és már nagyon idegesít. Sajna vmiért nem lehet/tudok printscreenelni a játékból, ezért leírom.
Szóval az adott résznél szét kell lőni jópár rosszfiút, majd egy drogszállító teherautó hátára kell felcsimpaszkodni, majd az elejére mászni ...
Azt írja: "Tap SPACE repeteadly to pull yourself ..." De hiába nyomkodom (néha már ököllel ) a spacet, mert azonkívül h be-beakadozik tőle a kép, Nico nem mászik fel a teherautóra, csak lóg hátul és himbálódzik.
A legidegesítőbb h 1x régebben már sikerült, csak újratelepítés történt, buktam a mentést és most ezt a részt az istennek sem tudom megcsinálni.
Nincs esetleg vmi okos csel vagy valami ???Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz Forza_JUVE #20614 üzenetére
BESZARÁÁÁÁS!!! Megoldottam! Csak át állítottam az "ugrást" a spaceről a jobb egérre ... és vad kattintgatást követően felmászott a köcsög a kamionra!!!!
Sejtettem én h hiába verem én gyorsan a Spacet, nem továbbítja olyan gyorsan a jelet ahogy kéne! -
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
EGY KIS SEGÍTSÉGET SZERETNÉK KÉRNI !!!
PC-n nyomom, és már kb. 70%-nál járok a játékban. Eddig minden zsír, fasza és lenyűgöző ... csak hogy most az istennek sem tudok megcsinálni 1 melót.
Remélem többen eljutottak már idáig és vki tud segíteni !!!A köv. a szitu: Romant kinyírják az esküvőjén, én meg megyek Jacob-al megbosszulni.
A feladat: ki kell nyírnom Dimitrit.
Csak hogy ez kurvára nem egyszerű és már lassan 1 napom ment rá erre az egy melóra. Borzasztóan dühít már!!! A folyamat ugyanis túlságosan összetett és nincs közte mentés. Ha elb***om, kezdhetem a legelejéről.
Autós üldözés át a fél városon (kocsi nem sérülhet), utána egymagam kell kinyírjam a fél hadseregét ennek az állatnak, majd motorcsónakkal (amit néha azonnal kilő ahogy beleülök) kell követnem a helikopterrel menekülő Dimitrit, végül a csónakból Jacob helikopterére felkapaszkodva (na ez sem volt egyszerű, az 'ugrás'-t kell nyomogatni min. 20x/mp-enként) követni kell Dim helikopterét.
Persze itt is ha nem vagy elég gyors, akkor Dim lelép ... megint csak bukta ... ha pedig kapkodsz, akkor épületnek csapódsz az amúgy is elég nehezen vezethető helivel.
Szóval kurva nehéz, és számtalan helyen el lehet szúrni.
Végre valahára odáig eljutottam, h már a helivel követtem Dim-et, aki nem lépett meg, hanem egyszer csak a lezuhant (??) helijében ül (de még él) lent az utcán.
Nagy nehezen letettem az én gépemet is vele szembe az utcára a magas épületek közé és elkezdtem lőni mint az állat. A heliből nem lehet kiszállni és pl. rakétával lőni, csak a helikopterem fegyverzetével.
Azzal viszont hiába lövöm mint az állat, nem akar meghalni Dim. Egy másik embere (talán a pilótája) viszont kint szaladgál az utcán és lő rám.
Mivel Dim. b*szik meghalni, előbb-utóbb az embere szétlövi a helikopteremet és megint csak bukom a melót !!!Lécci ha vki tudja hogy hogyan és miként lehet ezt megcsinálni, kinyírni Dimitrit akkor az írjon mielőbb. Kezd nagyon idegesíteni h egy napja már ezzel küzdök!
Köszi előre is!!!
BUÉK
Atesz
[ Szerkesztve ]
-
Forza_JUVE
aktív tag
Na ... közben találtam a neten dokumentált végigjátszást, pl. itt
Csak hogy ez picit röviden taglalja a kérdéses részt, és nem is épp úgy ahogy a játékban alakul:
"Időközben megérkezik Jacob is, szintén egy helikopterrel, amikor szól a játék kerülj alá és ugorj fel.
Húzd fel magad, és az irányítást átvéve kövesd a helikoptert. Az épületek között óvatosan repkedj, fel ne robbanj ... úgyis jön egy viccesen kanyarodó RPG rakéta, és felrobbantja a hajtóművet, de a másik madár is kigyullad, és egymás mellett is estek le, csak ők egy picit előbb."
(ilyet én nem láttam, semmi RPG, semmi hajtómű-kigyulladás)
"Szóval fuss Dimitri után, az utadba kerülő haverját és rendőröket küldd a túlvilágra, majd a fák között Dimitrit is lődd szét."
(csak hogy Dim helije nem fák között zuhan le a "Szabadság-szobor" szigeten, és ki sem száll a heliből ?!?!?!)Akkor most mi van ????
[ Szerkesztve ]
-
Forza_JUVE
aktív tag
Nem eredeti, crack-elt. De nem hiszem h emiatt "átíródnának" a küldetések. Minden esetre a végigjátszásban leírtak alapján másként kéne folytatódjon a küldetés.
A címe az amit írtál, és ha minden igaz, akkor ez az utolsó.Olvastam olyat is hogy a választásnál (ezt megelőzően volt h bosszú vagy üzlet) tanácsosabb lett volna a bosszút választani, mert akkor is ki kell nyirni Dim-et, de vmi hajón és nem így mint most. Én ott a bizniszt választottam. (gondoltam megölni még később is meglehet )
Szóval esetleg vkinek nincs meg a választásos meló mentése ??? Megpróbálnám betölteni azt. Én sajna csak 1 mentést csináltam mindvégig és azt irtam felül folyton!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest