Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Néztem egy videót jutúbon hogy kamionnal összetört egy kocsit. Hát kicsit néztem csak mikor kiszált és a kocsi mögé ment. Kb harminc centisre préselte a kasznit. Szóval a törés ilyen szempotból szerintem durva lett. Mármint hogy már a kasznit is lehet deformálni nem csak az ajtót, motorháztetőt...stb. Bár azért a kobra11-es rommázúzzuk egy ütközéssel dolog még messze van. De már nem annyira. Talán majd a GTA 5-ben. Vagy a GTA 4 - Vice City-ben :-)
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
A sebzések tényleg hülyén néznek ki. Nekem az nem tetszik benne hogy 300-al ütközöl, lefejeled a szabadság szobor kezében a lángot, majd onnan lezuhansz és felállsz, de egy lada elsodor és belehaltál. Ezek szerint ilyen van a járművekkel is. Próbáltad hogy hummerral nekitolatsz egy póznának? Lehet kettévágja a kocsidat
szerk.: Hán a Vice-ot nem tudom. elméletileg csak akkora a térkép mint 3 városrész az előző részekben. De úgy tudom hogy az egészet Liberty City-nek hívják. De lehet én vagyok a hülye.
[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Gebriel
veterán
Te mivel játszottál eddig?
Hogy ne lehetne lökni!?
Nem taszítani hanem lökni.
Nico mindenkit meglök alapból ha valakinek neki vezeted.Janeko
Lehet metrozni,de csak utasként. Vezetni még nem sikerült.
És a föld alatt is megy a metró, az egyik küldetés át is vezet rajta.
Kamionokat is rá lehet pakolni akár, érdekes lenne ha nem, hisz vannak olyan részek ahol simán rá lehet hajtani.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
HD READY LCD TV-n nyomatnám a játékokat.
Ez az összehasonlítás akkor lett volna igazán nyerő ha 3 ugyanolyan képet mutattak volna ugyanott, PC, BOX 360, PS3 és akkor a gamer elhiszi hogy van PC re és lehet még szebb is mint konzolra És akkor azt is el tudja dönteni mire érdemes inkább beruházni...[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Romvr
őstag
Ész te isz pösze vagy mint Szilvesszter a rajszfilmben?
"Mitha egy macskát láttam volna" (régi szép idők, mikor még a kártúnnetvörkön mentek ezek )
Apropó. A gépigényről még mindig értelmetlen beszélgetni, meg találgatni.
1.) Nincs még hivaltalos tudtommal
2.) Majd ha megjelent úgy is a népesség 90%-a letölti a vérpistikewarezszájtja.kom-ról és megnézi hogy fut nála.
3.) Te vagy az én párom"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Terminator17
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest