Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
válasz jambiyya #1298 üzenetére
"No közben rájöttem a mandate-re is. Erős karival megvesz, átad.
Illetve a kovácsnál figyelembe veszi az eddig tanult recepteket, de még a közös stash-be rakott anyagokat is, ez tök jó. Kár hogy a lötyiket és az augmenteket nem lehet átadni."Ezt mintha nem mondtam volna el elégszer.
Kell egy Ultimates kari, aki minden lehetséges frakcióval jóban van. A Mandatek és a vásárolható receptek miatt - szóval ha az első kari nem tud mit kezdeni ezekkel, akkor is hasznos a továbbiakban. Malmouth fontos az XP ital miatt is, átadható. Wristtel nem kell foglalkozni, mert ha aktiválod, akkor Mandatet már nem lehet.Igen, frakciós dolgoknál és Quest itemeknél korlátozás van. Nem vagyok biztos benne, de talán az XP ital az egyetlen dolog a Mandate és Wrist mellett ami átadható.
Az augmentek miatt ne bánkódj, Veteranon úgyse nagyon kellenek, meg ott vannak a Componentsek. Aztán úgyis egyre jobba leszel a frakciókkal. ELITEn már oldódni fognak fel frakciós lehetőségek, ha szánsz rá időt, és nem rohansz a sztori miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen egeret válasszak?
- Hálózati / IP kamera
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen mosógépet vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autós topik
- További aktív témák...
- AsRock B550M, Ryzen 5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest