Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z()L3
tag
Ez jut eszembe a multiról (Sok a köcsög )
Elég nagy poén hogy Fraps ha fut nem hajlandó elindulni nálam a játék...sebaj, fps kijelzésre ott az afterburner is...
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Megérkezett nekem is, most hozta a futár.
De kurva nehéz lesz kibírni fél 5-ig még.Bekapcsolva kellett volna hagyni a gépemet, aztán RDP-vel belépni rá és elindítani a letöltést. Így legalább játékra készen lenne, mire hazaérek.
-
-
Csapoati
nagyúr
Elinditod, es a kezdokepernyo utan vagy WSR vagy Multi uzemmodot valaszthatsz ki, szoval nem csak kulon menupont.
En is furalltam, hogy csak ennyi, de tenyleg csak 6 giga.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
zolee5016
őstag
Hello
1,5 óra játék után............
Menürendszer :nem olyan pörgös mint az 1-ben, de nem rossz
(nekem belehal a karim(gtx 580) mikor kiírja ,hogy mi jön és a lámpák villognak( beszaggat)
Grafika : Nem sok autót láttam.eddig és csak 4 pálya van meg ,de teljesen okés,simán röccenésmentesen megy High-en
Írányitás:..1 pályát leszenvedtem WASD-al aztán belőttem neki a G25-öt.....Ahogy alapon adja a settngs,szinte úgy jó(az Grid 1 túlérzékeny,ideges nekem),ha csúszik a kocsi,talán az ellentartása túl erős,de azt visszavettem és zsír!
.egyenlőre bejövős,de mint az 1-esben itt is vannak kicsit hihetetlen kanyarsebességek,de ennyi belefér.............[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
polonic
félisten
Ez a racenet hogy épül be a játékba? Látható ez a játékon belül vagy csak a háttérben tevékenykedik?
-
Csapoati
nagyúr
Nem igazan latni, a weboldal viszont tetszik nekem, erdemes nezegetni a versenyek szuneteben. Apropo, aki nem szegyellos es szeret multizni is, irja mar be ide a racenet/steames nevet, legyenek idok, ami ellen lehet versenyezni.
Az enyem Csapoati itt is, ott is.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
omnitronik
csendes tag
Szerintem elég jó kis játék lett. Irányítása nekem tetszik, meg a grafikája is eléggé ottvan most jelenleg egy GTX580-al játszok ultrán, és nagyon ritkán megy 50FPS alá (50-65) de majd nemsokára jön az SLI
Az élet túl rövid, az idő túl kevés!
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Aki küldte a steam nevét felveszem pill, én is megadom az enyémet, aki szeretne vegyen fel : briangt23
Ma este nem leszek gép előtt így este én nem megyek de aki esetleg most ráér összeülhetünk kis autózásra. Ha tudok nyitok én szervert most egy 5-10 min múlva, keressetek meg!!!
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
nagyúr
válasz GuruZone #817 üzenetére
Köszi .
Nem vagyok bizalmatlan, csak külön fel szokták tüntetni, hogy EU régió, vagy pl. "RU VPN"... Ennél viszont nem láttam semmit, csak hogy régió N/A.Még nem tudtam eldönteni, hogy megvegyem-e... .
Régi motoros GRID-esektől kérdezném, hogy mi a véleményük az 1-eshez képest. Ha nyújtja ugyanazt a szórakozást, mint az elődje, akkor azonnal megveszem
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Köszi Mindenkinek
A DLC, amit a dobozoshoz adnak, az mennyire fontos, hogy meglegyen? Mert hogy a CD keyes verzióhoz nem adják a DLCt, amit a dobozoshoz. -
Devil Smile
őstag
Aki mar megvette a fentebb emlitett oldalrol azoktol kerdeznem hogy ad vmi bonust a kulcs v teljesen alap jatek?? 7e ert talaltam olyat amihez van bonus auto.. meg poszter akit esetleg ez mozgat..
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Brian_GT
őstag
A mikrofon jelzést szóval hogy veszi a hangot nem tudjátok vhol ki lehet kapcsolni? Én előszőr azt hittem, a steam veszi és adja le, de miután kikapcsoltam akkor is fel-fel villanok hangikonnal játék alatt... és számomra is zavaró meg nyilván vmi kis hang át-át megy máshoz. De beállításokban nem volt rá opció.
-
Csapoati
nagyúr
Nem egy nagy valami, egy db eleg idegesen mozgo auto, aprocska racenetes bonus, meg multiban konnyebben fejleszthetsz autot. Mindez 4 euroert, ha utolag veszed.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
polonic
félisten
A headstart pack az külön kóddal van?
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
válasz Csapoati #828 üzenetére
Ha pestről rendelem akk 8K, és csak 1 dlc. Ezzel kb ugyan ott vagyok.
Ha kérhetném a kollégákat akinek megvan a játék, és ismerősnek jelölnek, dobjanak már egy üzenetet itt ph-n, csak h tudjam h nem egy orosz csóka szeretne steamszexet folytatni velem. Köszi.
Kérdés: Miért nem tudom aktiválni a két 576-tól kapott dlc kódot? Headstart-ot elfogadta, de azt írja nem telepíthető. Namost ha kijön, és én aktiváltam akk automatikusan letölti nekem??
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
nagyúr
Azért 20 EUR a DLC-kért kicsit durva....
-
Brian_GT
őstag
válasz boogie84 #829 üzenetére
Mivel visszaigazoltál most már mindegy...egy orosz szervközpont már lecsapott rád Ennyi, máskor légy óvatosabb
Elkészítettem egy kis kezdetleges Grid2-es topicot steamen ahol ki tudjuk írni majd mindig ha privát versenyt szervezünk. Szerintem jobb ötlet, mert akkor senkinek nem kerüli el a figyelmét ha pl nem nézi az oldalt és pl 50 üzenettel hátrébb lett kiírva, hogy verseny lesz.
ha elkülditek a steam neveteket privátban már be is raklak titeket a csoportba, páran már ott is vagytok.
A név meg ilyenek miatt senki ne szóljon pls tudott volna jobbat is, 5 min alatt dobtam össze, mert megyek el lassan + amennyi csoport létezik a világon örültem találtam szabadot. Majd kiforrja magát, de van tudjuk használni.
[ Szerkesztve ]
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
USB-s billentyűtettel tolom és itt is megjelenik ugyanaz a hiba, mint a DIRT3-ban,
nevezetesen beragad a billentyűzet és onnantól vagy gép restart, vagy ki és bedugás.
Nálatok is van ilyen? -
SzlobiG
félisten
válasz Devil Smile #823 üzenetére
Full alap.
-
-
SzlobiG
félisten
válasz Syrius XIX #840 üzenetére
Azért ennyire ne gyártsuk a hsz-t ez a 3db hsz belefért volna 1-be simán.
-
N_A_S
veterán
-
Syrius XIX
addikt
válasz Brian_GT #837 üzenetére
Nincs Steam-em! Gondolom az is ott lesz a lemezen, vagy mittudomén (szerintem ennél rosszabb megoldást nem is találhattak volna az online kapcsolattartásra, mint a Steam!
az 1 fos, de ez is olyan, mint a GRID 2 irányítása: fogadd el, vagy hagyjuk!
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
-
kpal
nagyúr
Valaki tudja hol vannak a mentések ?
-
zolee5016
őstag
válasz Syrius XIX #843 üzenetére
az 1 fos, de ez is olyan, mint a GRID 2 irányítása: fogadd el, vagy hagyjuk!Szerintem ez az irányítás amit a 2 kapott még kormánypártibb mint az előző (1-é ) volt.....most nem épp konzol,vagy bill barát .......
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
kpal
nagyúr
válasz Syrius XIX #847 üzenetére
Single-be toltam , és újra akarnám raknia játékot csak már van. benne 1-2 óra játékom nem akarnám elveszteni.
[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
válasz Syrius XIX #843 üzenetére
Ne aggódj akkor majd holnaptól lesz Steam letölthető bármikor, de ne aggódj addig nem engedi felrakni a játékot amíg nincs steamed. Én megcsinálnám ma, hogy a profilkészítés, megerősítés hercehurcákkal ne holnap kelljen foglalkoznod. Majd akkor holnap küld el a neved ha megvan. Köszi!
Nah én mára off, majd későn re.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tiltott a warez minden formája.
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest