Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz HoppMaster #1190 üzenetére

    Azért nem felesleges, mert ha valaki újban gondolkozik akkor csak a 7-es szériából tud választani, Black, Silver vagy White verziót, attól függően hogy mire van szüksége és mennyit hajlandó fizetni.
    Az más kérdés hogy itthon néhány boltnak van még korábbról készlete 6-os, esetleg 5-ös modellből, de hivatalosan azok már kifutott verziók.

    Ha jól emlékszem a Hero 3-nál jelent meg a Black, Silver és a White verzió. Ez volt a 3+nál és a 4-nél is, azonban az 5-nél és a 6-nál csak a Black verziót készítették el, azok fejlődtek. Most a 7-nél jelent meg újra a Silver és a White a palettán, tehát a 7 White elődje a 4 White.
    A Silver általában az előző széria Black szintjét tudta hozni apró eltérésekkel, a White pedig mindig is egy alapmodell volt, kb azért hogy legyen egy olcsó verzió ami a GoPro nevet viseli, így azokat a vásárlókat is megfoghatják vele akik amúgy a kínai kópiákat vennék.

    Egyébként szerintem 2 generáció az semmi, pláne nem a kameráknál, tekintve hogy évente jelenik meg az új széria. Például én mint 5 Black vásárló eléggé ráncolnám is a szemöldököm hogy 2 évre rá már a legolcsóbb alapmodell is többet tud fele annyi pénzért.

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák