Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
válasz Vigneau #2046 üzenetére
na op hozzászólás érkezett a feljelentésemre semmi gond nincs mivel én nem tudok linkelni képet az elküldött üzimről így vajmi kevés esélyem van arra hogy igazam legyen
Vezérem nyomd le nibikét ha lehet és tudod és ha lehet verje mindenki le és erősen gondolkodom hogy prémes legyek-e
csak várok még míg kiderül kapok-e 5 nap bant vagy mi fenét
Vezérem a prémről bővebb tájékoztatást toljál már püben
ja és kerestelek de vissza sem hívtál.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Vigneau
félisten
válasz Kicsirics77 #2052 üzenetére
Sűrű napom volt nagyon, most felhívlak.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
just
aktív tag
válasz Kicsirics77 #2055 üzenetére
A fenébe, nem bírom ki, ha végzett a lapátolással akkor énis elküldöm este azt a fránya sms-t
Vigneau: És ez a dolog rögtön aktiválódik amint elküldtem az sms-t?[ Szerkesztve ]
Two things what i hate. People that can't count...
-
Vigneau
félisten
válasz Kicsirics77 #2059 üzenetére
Ez igaz, jó látni ilyet.
Ezt nézzétek, hihetetlen: EL_BANDI és én.
-
Vigneau
félisten
Gyorsan kihasználtam a lehetőséget és első lettem az Arénában...
Úgyis mindjárt szintet lépek.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
ChromeX
addikt
sziasztok, nem tudom miért de Dylan nagyon rámszállt, ha megkérhetem a s2-es kollegákat hogy magyarázzák már el neki hogy nem illik bántani a kisebbet ne kíméljétek elég sokszor megvert már
-
Kicsirics77
veterán
a rövid történet
erről ennyit.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Thrawn
félisten
válasz Kicsirics77 #2063 üzenetére
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Vigneau
félisten
válasz Kicsirics77 #2063 üzenetére
Happy end...
-
Vigneau
félisten
Ismét megleptem egy betámadó magasabb szintű kollégát: íme. Csak megéri karizmára gyúrni.
-
róland
veterán
Elmentem lovat pucolni, mivel ez a késői óra nem az én szerencsémet hozta el. Sikerült belefutnom, vagy 5 vereségbe, nálam képzetlenebb gladiátoroktól és egyéb ellenfelektől.
Szerk.: Pontosabban, még egy küldetésre mentem és után jöhetnek a lovak.
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
ROBERTOH
őstag
Hogy is kell a prémességet elintézni, világosítsatok fel!
ez a kedvenc aláírásom
-
Flash Gordon
senior tag
válasz Vigneau #2046 üzenetére
Kellett már egy prémes tag , milyen dolog prém nélkül klánososdit tolni ebben a cudar világban...
Upsz most értem a végére , ha ez így megy hova tovább mindenki szőrös lesz...[ Szerkesztve ]
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
PazsitZ
addikt
válasz Flash Gordon #2072 üzenetére
Én nem leszek "prémes", akkor inkább átadnám a stafétát. Fizessek egy ezért?
- http://pazsitz.hu -
-
ROBERTOH
őstag
No bereggeltem a 3-mas szerverre, és vettem rá 2 hét prémet.
Valaki fent van a 3-mas szerveren?ez a kedvenc aláírásom
-
Kicsirics77
veterán
válasz ROBERTOH #2074 üzenetére
3 server fent vagyok prémmel és haladok ha elérem az 5 szintet akkor szövetséget alakítok
jahhh milyen néven mert csakhogy ne csapkodjuk egymást keresztbe
én Pisti77 néven vagyok[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
ROBERTOH
őstag
-
just
aktív tag
válasz Kicsirics77 #2076 üzenetére
Nekem meg a szokásos, ugyanaz mint itt, meg az s1-en
Two things what i hate. People that can't count...
-
ROBERTOH
őstag
-
ROBERTOH
őstag
válasz Kicsirics77 #2081 üzenetére
Az lesz!
Meg van az első vereségem: levert Paragulisz...ez a kedvenc aláírásom
-
gergo84
aktív tag
hejj, nem is tudtam, hogy van itt is forum a játékhoz.
én is gladiátor tanonc vagyok. nem rég kezdtem, csak 4. szintü vagyok
nevem: smukk
nagyon tetszik, régi "rage of magie"-s időket idéz fel bennem. -
Kicsirics77
veterán
eladó a server 1-en ha érdekel valakit atz írjon bátran[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
ChromeX
addikt
véletlenül megtámadtam az arénában rallymaxot, nem tudtam hogy ő is ph!s
aztán ő is megvert,
ha van valakinek elado rayols vagy urothiens pajzsa akkor kérem szóljon -
törölt tag
A mázlifaktor:
-->
-
gergo84
aktív tag
válasz Kicsirics77 #2085 üzenetére
kettes
-
gergo84
aktív tag
az aukciós ház-nál kiirja, hogy "Az aukcióból hátralévő idő: nagyon rövid". ez percben mennyi? sehol nem találom...
-
gergo84
aktív tag
köszi
-
róland
veterán
válasz Kicsirics77 #2087 üzenetére
Mennyiért adod?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
törölt tag
válasz ROBERTOH #2091 üzenetére
Komolyan mondom ha nem lenne pár jó arc is a játékosok között, akkor befejezném.
Levelekben olyan épületes helyesírási és fogalmazási hibák, hogy hihetetlen...de tényleg verik a lécet, pedig aztán én sem fordítok kellő figyelmet a körítésre, csak a mondanivalóra.
Srácok fenyegetnek másokat mert alájuk mentek a piacon az árral, srácok fenyegetőznek, hogy vannak magas szintű haverjaik,....és srácok akik éjjel-nappal ezt nyomják.
Sőt..ami a vicc, szoktak képet linkelni példaképpen (mondjuk a jelentésre), és mit látni?
A böngészőn megnyitva BiteFight, BattleKnight, Gladi' : kép
vagy mint Neibelung, excel-ben tartja az esedékes támadásokat....[link]
döbbenet.Megspékelve ilyen arcokkal, mint FC_Spartacus.
Múltkor megint volt egy levélváltásunk, ahol azt mondta hogy ha nem akarom hogy támadjam, maradjak le..
Vagy kérjek töle pihenőt..
Megmondtam hogy nem akarok még egy támadást, mert rányitok egy topikot az eddig elmentett képeimmel, aztán majd a GO eldönti hogy ez elég-e a ban-ra, esetleg még talán mások is nyitnak, mivel második a rabolt aranyak listáján...sok barátja valszeg nincs.
Én meg többé nem statisztálok kussolva.
Szal csak jöjjön..
Azóta még nem jött. Aztán egy időben gyűjtögettem képet Soorbero-nak is , mivel akkor pont betámadott a klánjukból -=S.P.Q.R.=- és Tigershark1, FC_Spartacus meg alapon jött.
Így befenyegettem szintén egy topikkal ez miatt.
Azóta most láttam újra.
..és a képeket valóban elraktam, és ha ilyen van továbbra is elrakom, mert a legtöbb ilyen arcra csak ezzel lehet hatni....úgy féltik az összehordott karakterüket mint szél.
Ha morcos leveleket írsz, annak csak örülnek, mert pozícióban érzik magukat.
Én mindig cinkelni szoktam őket hogy jöjjenek csak, az csak nekik lesz rossz -
ROBERTOH
őstag
válasz #70869248 #2098 üzenetére
Érdekes mód, engem még nem fenyegettek meg, bár ennek lehet hogy az egyesületem illetve Deven az oka. A piszkálódó üzenetekre nem szoktam reagálni, mert az idegesíti őket; viszont ha reagálok rájuk, azzal csak az ő akaratuk érvényesül. Egyébként akik erősebb karakterek támadásával fenyegetnek, azok legnkább a 10-14 éves korosztály, persze tisztelet a kivételnek!
ez a kedvenc aláírásom
-
Kicsirics77
veterán
most 18 e aranyért van kint a server1-en de jelzem 29-es szint alatt ne is nagyon érdeklődjenek mert úgysem látják
ha esetleg neked megfelel akkor 9 e arany és ha kell is.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- PayPal
- iOS alkalmazások
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest