Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Sirandrish #42796 üzenetére

    Ne gondold. :N

    re: #42795 - Zoli133
    A két videó különböző módon áll hozzá a dologhoz. Amit te linkeltél ott a gyári azonos preseteket hasonlítják össze. Míg a másik fickó nulláról indult és csinált saját preset-et amiben ugyanazok az erősítő, hangszóró és egyéb beállítások vannak. Lehet innen jön a különbség. De nem tudom, ehhez kéne venni kettőt és itthon összehasonlítani. De ezt most nem teszem meg.
    A GE250 a 300 után jött ki ha jól emlékszem? Nem lehet hogy újabb firmware van a 250-ben a 300hoz képest amiben cserébe ugyanaz van mint a 200-ban?
    Tone Capture rohadt amúgy nagy lépés a 200-hoz képes. Ha a 300 kap egy jó hangszóró tone capture beállítást, akkor úgy megiramodik hogy öröm nézni. Az is lehet az első csávó valami jó TC filet töltött be a 250-be.

    re: andor80
    Értem én, hogy pesszimista vagy és bizalmatlan, de azért engedtessék meg másoknak a naivitás ;) érvekkel vitatkozzunk ne előítéletekkel. Lásd Zoli133 videóját. Az konkrét érv és nem rossz!
    Nekem még Leo Gibson is hitelesnek tűnik, vagy ott van a McKnight gyerek, az ósztrál Leon, a holland Davidsz, meg a kanadai Darrel akik még szintén hitelesek. A bótok közül szerintem Andertons és Thomann is relatíve hiteles, de ott azért érthetően kell nézni a vidiket, meg nem kell mindent szó szerint venni! De mikor a kapitány balfaszkodik, és bevállalja azt hogy nem ért dolgokhoz, az hitelességet ad az anyagoknak, annak ellenére hogy csak egy bolt tulajdonos akinek az az érdeke, hogy pénzt csináljon.

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák