Új hozzászólás Aktív témák

  • kemotox

    addikt

    Sziasztok!
    Lenne egy bézzgitárvásárlásos kérdésem.
    Már gitározgatok egy ideje, úgy-ahogy még megyeget is. Szeretnék venni egy basszusgitárt, egyrészt kipróbálnám azt is, másrészt meg akarok "zenéket" gyártani itthon, hobbiból. Dobot valami progival, gitár adott, lenne még egy basszusgitár, meg majd később talán egy MIDI vezérlő is, ha belejövök a dologba. Tényleg csak hobbiszinten, nem kell semmi komolyra gondolni.
    (Apropó, még karácsony előtt kértem tanácsot hangkártya/interfész ügyben, volt pár kiválasztott, köztük egy Lexicon Alpha, amit ajánlottatok. Azt vettem végül, és nagyon bevált, köszi szépen ezutón is)

    Szóval basszusgitár. Minél olcsóbban kéne megoldani a dolgot, max 30-40 környékén, vagy esetleg gyűjtögetéssel egy ici-picit lehet még emelni a limetet. Ilyen árkategóriába mit ajánlotok? Természetesen használt is szóba jöhet, sőt, szinte biztos, hogy az lesz belőle. Találtam egy ilyet GS-en. Ez mondjuk pont nem használt. Vélemények? Nagyon noname gagyi? Nem tudom, hogy kipróbálás megoldható-e, még nem vettem fel a kapcsolatot az eladóval.

    TL;DR: 30-40 ezer HUF magasságában szeretnék vásárolni egy basszusgitárt, ehhez kérnék tippeket, ajánlatokat. Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák