Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz B-L-A-C-K #3750 üzenetére
Nálam is 4.23GHz a Quad
Peig csak 3.76on mocorog szegénykejövök ide is dicsekedni az új cuccommal
bim: Én már bevásároltam a hónapra,Te hol vagy?[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
atiska007
senior tag
[OFF]képzeljétek!
ma vettem egy kingmaxnak nevezett memóriát, 1 gb-os
viszont bármilyen teszt progival nézem, mindegyik azt írja, hogy Nanya technoligySzerintetek mit tegyek? Vigyem vissza, hogy adjanak kingmaxot (csak mert 3 modul már az), vagy maradjon?
Nem is hallottam még erről a gyártóról... Jó minőségűek a cuccai?
bocs hogy ide, de hátha még van itt valaki
big thx!
mod: hmm, nem megy az off
[/OFF][ Szerkesztve ]
Mittudomain!
-
B-L-A-C-K
titán
A vista miért csak 3.25GB memot ismer fel a 4Gb helyett?
-
B-L-A-C-K
titán
-
Zjunior
veterán
Sziasztok !
Akinek van Cooler MAster TX2-es Cpu Coolere leírná nekem részletesen hogyan rakta fel, mert teljesen megöl az ideg, hogy nemtudom felrakni
Vagy 2órát szenvedtem vele és most a gyári van fenn a 8500 Procimhoz...
Thx előre is
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
MEgjött a P45 DS3R lapim nagyon faintos csak az a baj, hogy a Ramok 800-on mennek mikor 1066os Buffalom van...
Most felhúztam a RAmokat 1100ig a Procim meg 3500ön megy és nem tudom jól van-e beállítva mert a Biosát nem nagyonismerem....
Ha feltudtam volna rakni azt a ki**szott TX-es Coolert akkor húznám tovább is..
Remélem tudtok segíteni!Köszönöm szépen!
ÜdvWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
Ragadozó
Ármester
válasz Zjunior #3768 üzenetére
Mi volt a gond vele?
Csavaros a rögzítése?Beállítások:
Gorneck23 P45-ös oldala
P45 tapasztalatok (itt is van biosos kép)[ Szerkesztve ]
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
sz.j
nagyúr
Parancsolj, a leírtak alapján én kb. 2-3 perc alatt raktam fel.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
B-L-A-C-K
titán
Minden P45-ös lapon kikapcsolt állapotban világit egy kis piros led a lapon, vagy annak nem kéne?
-
DarkChild
senior tag
Nekem Hyper TX hűtő volt, előző deszkán... Fél évvel ezelőtt kb. 1 órát szívtam vele (az még olyan pattintós lábú volt, mint a gyári Intel hűtő), mert az egyik láb mindig felpattant, mikor a szemközti oldalit lenyomtam. Aztán az egy órás küzdelem után már úgy voltam vele, ha széttörik a deszka, akkor is ráteszem, ráfeküdtem két vállal, aztán lenyomtam. Deszka nem tört el, de a hűtőt átkoztam rendesen.
Na, az a P35C-DS3R alaplap két hete megadta magát, állítólag a feszültségvezérlés adta be a kulcsot, erre az új lapra pedig már meg sem kíséreltem feltenni a CM hűtőt. A gyári Intel hűtő elsőre bepattant a foglalatba, úgyhogy a TX a dobozában fog pihenni a jövőben -
DarkChild
senior tag
válasz B-L-A-C-K #3779 üzenetére
Vista x64.
Amúgy úgy tudom a BIOS "power saving" részében kiválasztott értéktől függően több led is világíthat ott (4-5 db van egymás mellett). Sajnos fejből nem tudom, hülyeséget meg nem akarok mondani, de a deszka könyvében biztosan le van írva melyik led melyik módban világít
A lényeg, hogy normális működés, nem hiba(A DS4-en kék diagnosztikai ledek vannak szétszórva a lapon, ha valamelyik periféria nem működik - pl. PCI kari - akkor az ahhoz tartozó kék led kezd világítani.)
-
szacsee
nagyúr
Skacok kéne egy kis help..
Tegnap melóba menet elött gyorsba lőtt képek:
Prime
Prime + SPi@work
Prime + SPi doneFFT teszt megyegetett itt, viszont ma néztem blend-et is és 37 perc után hibázott.
Most megtámogattam a memókat erősebb ventivel, valamint emeltem a procifeszen nem-e az kavart be..
Szerintetek MCH-nak kevéske a fesz, vagy VTT?
VTT-t hogy tudom meglesni? Próbáljam kevesebb frekin?
Mennyi ideig menjen a blend kb?
Kösz a válaszokat előre is! -
-
sNORh
addikt
válasz B-L-A-C-K #3786 üzenetére
amugy tegnap itt flesseltem, és azóta nekemis alapból indul a primeAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
szacsee
nagyúr
Igen 1:1-ben mennek. Már megoldódott, emeltem Vcore-t és a memónak adtam hűtést, valamint némi feszt. Főbb dolgokhoz VTT, MCH, GTL-ekhez nem nyúltam.
Ja és blend stabil is, bár több órás teszt csak akkor lesz, ha már a kívánt beállításokat elértem.
-
sNORh
addikt
válasz B-L-A-C-K #3788 üzenetére
ok csak azért érdekes mert nekem ezvan már vagy 2 konfigom óta és eddigmég nemcsált ilyet de megoldottam nemaz a gond...
Teddmár fel a 64bites XP-t és kíváncsi lennék hogy neked indul e az ET6, mert nekem nemindul, vmi komponens hiányzik a vinből azt írja, amúgy lenem cserélném már 32 bitesreAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
HSM
félisten
Hello!
Le tudná nekem valaki írni, hogyan kell beállítani egy EP45-DS3P lapot, hogy egy Q6600 8*400-on menjen benne?Elmondom, mire jutottam eddig:
sikerült összehozni a 8*400-at, de irreálisan rossz memóriakezelési értékeket dobott az everest, szerintem a 2.66D-s osztó miatt... Mikor megpróbáltam a 2.5C-t (remélem jól emlékszem...) akkor ugyanaz a beállítás nem indul...
Mindent Normal-ra raktam, kivéve a memória feszt, Vcore-t, és MCH Vcore-t. (2,1V; 1,3V; 1,14V) -
HSM
félisten
válasz Gorneck #3792 üzenetére
Időzítések mind auto-n, performance enhance standardon, csak a fő 5-5-5-15-öt állítottam be kézzel. (P35-ben ezek után jól beállítja a többit.... )
Lehet, csak azt nem tudja beállítani jól auto-n?Szerk: Nem kevés hiányzott... kb 7000MB/sec volt everest olvasás, kb 9000 helyett, a késleltetés pedig 55 helyett 75 körül.....
(P35 hasonlóan beállítva kb a 800-as órajel teljesítménye...)[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Belöttem a rendszert üzemtakarékos módba, elég jól szerepel, vagy ez nem olyan nagy durranás [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest