Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
diegho
nagyúr
vga driver nincs rendesen felrakva, vagy két vga driver van fent és nincs pucolva az első stb. tehát vga drivert tegyél fel rendeset és akkor indulni fog. Legalábbis vga driver nélkül nálam se ment, de a hibaüzenetet nem néztem meg.
Macka: a kósza venti szerintem csak be van kötve, hogy a lap ne rinyáljon a venti hiányáért.
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
-
Zájec
veterán
,, quad 470fsb MCH 1.24v , a CPUterm 1.22v
-
szacsee
nagyúr
válasz Gorneck #3109 üzenetére
Ramot is, igaz 12-essel hűteném, de a konfigommal mentek a 12-es ventiim is..
Van itthon 1 92mm-es Zalmann F1-em, ami kb helikopter hangot ad még leszabályozva is, meg ez az intel hűtő.
Nemsokára majd bevásárolok valami jóféle 12-esből és akkor nem lesz gond.Macka: Nem látni még hasonló nyákú lapot sem ami az Extreme-re hajazna...hűtés is más, az adható feszeket fentebb leírtam, esetleg Te is leírhatnád a DQ6-ét, hogy lássuk mivel tud többet. Kondikat is mások a proci körül, de lehet nem számít, hogy kék, vagy piros...
-
félisten
Üdv! Megkérnék valakit nézzen meg valamit ezen két alkatrész meglétekor! P45-DS4 és CM Hyper212! Nekem nem méri a venti fordulatát sehol sem! Akármire dugom! Nálatok?
Érdekes ha nem kötöm be a ventit akkor is elvan a gép, 67-en load!
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Nem alaplap "hiba" a gyárinak méri!
-
P00By
nagyúr
Megjöttem
Egy hónapja nem olvastam ph-t. Valaki foglalja össze mik derültek ki a lapokról ez idő alattZájec: Milyen helyes lettél
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
Semmi linkelt kép?
Mondom:
Új biosokkal sokat javultak a lapok...
Macka lecserélte a Quadot egy E8500-asra, ami elég szépen futkorászik.
Zájec küldi Q9300-assal, mint korábban...
Gorneck foltozza az oldalt nem kevés sikerrel.
Simon Yana felfedezett egy bugot a DS5-ökön...lila sata csati nem lát semmit, lehet a DQ6-on sem megy, de sztem gigáék tudnak róla...vagy bios gond, vagy új revvel kell orvosolni.
Én meg vettem egy Extremet. -
Macka
veterán
Csak azt akartam kifejezésre juttatni, hogy a 65 nm-es gyártástechnológiával készült négymagos központi számító egységek magasabb Front Side Bus-t képesek a P45 chipkészlet köré épített alaplapokban effektíve produkálni, mint a 65 nanométeres gyártástechológia alkalmazásával előállított központi számító egységek.
Remélem érthető voltam.
-
félisten
-
BullZeye
veterán
üdv!
nézegettem hogy új biosok mennyi mindent változtatnak, így elgondolkodtam hogy kéne akkor viszont fogalmam sincs melyiket kéne vagy hogy...F7B 2008/07/11 Improve energy saving for DES Advanced
F6 2008/07/09 Enhanced memory compatibility
Update CPU ID (Support Intel Wolfdale/Yorkfield E0-stepping CPU)
F5 2008/06/19 Improve overclocking at 400x2.4B memory striping
F4 2008/06/12 Enhance system performance and overclock capabilityÉrdemes lenne várni egy full F7re vagy inkább F6ra, vagy mehet F7B? jelenleg F3 van....és memóriát szeretném picit húzni mert nem nagyon merem 1066ra húzni 800s corsair ramokat, de 2.4x400 már jobb lenne
nah meg hogy van mostanában a BIOS update van valahol egy részletes magyar leírás for n00bs? régi MSI lapomhoz volt progi ami windows alól telepítette, ilyen van Gigabytenak
jah és P45-DS3P lapom van, hátha számít köszi előre is!
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Gorneck
legenda
válasz BullZeye #3142 üzenetére
Érdemes mindig végleges bios-t felrakni...
800as Cors meg annyira ritkán viszi 1000-1066-ot, hogy az csak na...Az oldalamon van leírás...bios résznél...
Gorneck#1239
-
félisten
válasz Gorneck #3143 üzenetére
Majd én is F7-et adok a mostani F4 helyett a DS4 nek csak most h nincs időm buherálni még hagyom, garinak se árt ha a régi van fönt, hátha kijön valami hiba bios friss előtt! U.I.: Eddig minden gépembe volt floppy meghajtó, ebből most ki fogom szerelni! Felesleges! R.I.P. 10 éves sony meghajtó!
[ Szerkesztve ]
-
bolcsodal
addikt
válasz BullZeye #3145 üzenetére
Nekem az F7-es cheksum error-t írt ki bootup előtt. Még jó, hogy Dual-BIOS-os a lap..
De az F6-os símán felment. Ugyanúgy próbáltam mindkettőt. Windows alól, a giga saját szoftverével, file-ból, amit előzőleg letöltöttem. Mivel július 23-ai az F7-es gyanítom, hogy valami gebasz volt vele letöltés közben/előtt/vagynemtom.
Most a RAM-ok is 1066-on mennek, 266x9-es E2160-as mellett. Majd valamikor innen kellene óvatosan feljebb kúszni, amíg a RAM-ok bírják...
Valaki használ még ilyen CSX RAM-ot rajtam kívül? Az időzítések érdekelnének...
They drew first blood....
-
szacsee
nagyúr
Fiery alkotott egy nagyot és az érzékelőket javította a mai napon az új beta-ban..
Köszönöm ezúton is néki a gyorsaságot és a már jól monitorozó everestet.
Aki valami háklira figyelmes lessz, az az everest topikban jelezze.
Az alaplap a Super I/O (IT8720F) chippben található hőszenzort méri...gyakorlatilag jelentősége nincs.. -
Gorneck
legenda
Gorneck#1239
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest