Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz bzs73 #17917 üzenetére

    Tessék. Most pár szaros FSB-t emeletem és.. vicc: [link]
    Ennyit az ET6-ról egyelőre.. :W Bár azért annyira nem zavar, csak ha azt hiszem, hogy pont most váltom meg a világot és kiderül, hogy ez szívat.
    :U

    (#17921) stigma : Lehet, hogy picit félreértettél mert szarul fogalmaztam.
    A lényeg, hogy 24/7-ben Te szemmel 100MHz-eket se veszel észre, nem tRD6-ot vagy 8-at. Viszont azért valahol jó dolog ha optimális. Kicentized s ráhagysz valamennyit, hogy ne szenvedjen. Én azt fontosabbnak tartom, hogy azért legyenek jó ramjaim, hogy a biosban szabadabb lehessek, ne gátoljanak ha akarok egy brutal wPrime eredményt ([PL])
    Viszont attól még, hogy alapon 1200-asok én nem járatom annyin őket ha az FSB nem úgy jön ki. A proci a meghatározó. S ha x feszen y FSB-n az ideális szorzóval csak 960-on mennek a ramok, akkor mennek úgy, mert észre úgy se veszem.
    Ami azért fontos: A tRD veszélyes is lehet, s nem hoz a konyhára annyit! Lassan szépen ki tudod nyírni vele a ramodat (és alattomosan, észre se veszed) cserébe a memolvasást kapod de a memória meg alacsonyabb MHz-en megy majd. Inkább tRD8 és 1100MHz mint tRD6 és 900.

    Lapod: Ha elkapod a frakkját..szép dolgok jöhetnek ki belőle :K :R

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák