Új hozzászólás Aktív témák

  • fpatrik17

    senior tag

    válasz Sordoran #7947 üzenetére

    Szerintem menj rá Xingqui-ra, bárhogy variáltam a csapataimat, ha őt kihagytam, nagyon észrevettem a hiányát... :D Ez a C2 meg nagyon jó, nem tudom neked hogy áll.

    Megmondom őszintén, így, hogy a The Catch R5-ig simán felvihető lógatással, és jelen banner alatt esett már 3 Xiangling, úgy vagyok vele, hogy megkockáztatom, hogy 70-ig elviszem a banner pity-t C4 Xiangling, illetve Sucrose hiánya miatt. Megnéztem és pontosan 55-nél járok. Viszont megmondom őszintén elég szomorú lennék ha Shogun-ra elmenne a 100%-om. Egy esetleges Ganyu rerun-ra inkább megtartanám, vagy bárki másra.

    Más:
    Közben elkezdtem építgetni Jean-t is, megadva neki a tiszteletet, mint első 5*-os karakterem :D Egyre jobban tetszik, főleg ez a Charged attack + Skillel double fall damage dobálózás nagyon vicces.

    Még más:
    Közben felmerült bennem egy kérdés. Ti hogyan állnátok neki a helyemben az artifact farmolásnak? Először main DPS, aztán Supportok?
    Mert azt nézegetem, hogy lehet nem is Yanfei-t kéne feltápolni, hanem mondjuk Momiji-Dyed Court Domain-t farmolni megállás nélkül, az dob Gladiator alternatívát mindenkire IS (akár Rosaria, Beidou, Fischl, Jean, Ningguang, Noelle), meg Emblem of Severed Fate-et, ami kb az összes burst supportnak jó. Jelenleg kb 50 körüli Fragile Resinem van.

    Akiket tuti fel szeretnék tápolni:
    1. team: Yanfei, Xingqiu, Bennett + (Sucrose ha esne)

    Ezután meg majd eldöntöm melyik irányba menjek keményebben:
    a) Rosaria, Beidou, Fischl, Jean
    b) Ningguang, Noelle, Jean

    [ Szerkesztve ]

    • Honor Magic5 Pro •

Új hozzászólás Aktív témák