Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    válasz Mike #4314 üzenetére

    Igen teljesen hülye vagyok, azért töltöttem el 45 percet egy olyan komment írásán amivel egy megrekedt játékosnak próbálok segíteni :)

    90 alatt az egyetlen ok amiért artifact domainbe kell járni, hogy meglegyenek a karaktereknek (sőt akár csak a fő DPS karakternek) az optimális fő statok 4*-os artifacteken, esetleg 1-2 5*oson. Azzal már megcsinálhatóak lesznek egy AR45-ös játékosnak a 90-es domainek (lvl70-80 karakterekkel, nevével ellentétben egyáltalán nem szükséges hogy 90-es karaktereid legyenek). Ha nem sikerül, ott build/csapat problémák vannak, előbbi látható F34R esetében is.

    90-es arti domainnél esik csak garantáltan 1x 5*-os és esély van 2x 5* dropra is 20 resinenként. A többinél nagyon nem optimális jobb substatokra vagy szett bónuszra vadászni, mivel nem garantált az 5 csillagos artifact. Ez nem ördöngősség. Ellenkező esetben az így is iszonyatosan limitált resin pazarlása megy.

    @Ghostface: majd elfogadom ha legközelebb online leszek :R Neked is üzenem ha bármi segítség kell csak írj játékon belül ha látod online vagyok. Nincs sok teendő mostanában a játékban mert vége az eventeknek, szívesen segítek :)

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák