Hirdetés
Aktív témák
-
apetit1989
csendes tag
Szervusz.
Lenne itt egy kis gond. A minap egy ismerősem elhozott hozzám egy HF 5.1 5000-est. Bár más szakmám van, szeretek szerelgetni, iskolát is ebben a szakirányban végeztem, szóval megígértem neki, hogy bele nézek.
Viszont nem nagyon tudom, hogy mi a baja. A tünetek: nem kapcsol be. Teljesen süket, a ledek sem égnek. A vicc az, hogy a biztosíték a hátuljában nem égett le, hibátlan. Megnéztem a nyákokat, nem láttam rajtuk semmilyen elégett alkatrészt.
Teljesen tanácstalan vagyok. Valószínűleg a hiba annyira nyilvánvaló, hogy egyszerűen nem veszem észre. Ezért is bátorkodtam ide felregisztrálni, és segítséget kérni.
Az, hogy elszállítsuk a szervizetekbe, nem nagyon oké, mert Szlovákiában élünk.
Szívesen fogadnék bármilyen észrevételt. Ha segít valamit, megadom az e-mail címem: apetit1989@gmail.com
Kár lenne érte, mert amúgy jó kis cumó.
Üdvözlettel: Peti
Aktív témák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest