Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz Laraxior #934 üzenetére
Laraxior
Néha csak képletesen írok vagy van másodlagos mondanivalóm is, amit talán megértenek.
Ilyen volt a "megégeti a kezét" is.rup1u5: Igen lehet hogy túlzásba viszem, de hidd el nem a hosszú és rendszertelen akadások fájnak (azon legfeljebb bosszankodik az ember vagy laggnak nézi), hanem a rendszeresek, akár kicsi "amplitudóval" is. Szinte tényleg fáj vagy belezsibbadok, ahogy tikk-tikk-tikk-tikk kb 1 seccenként ugrik a kép.
Videot letöltve belassítva egyértelmű lenne...tzsolesz:
Ez a tesszelációs dolog engem se nagyon hoz lázba. A 3D játékok "szépség" már rég átlépett egy határt ami nekem megfelel. Sőt!!! A COD UO-val - talán 4-5 éves game - sokkal kellemesebb multizni, mert a játékmenet szempontjából nincsnek zavaró elemek.
Egy fejlővéshez nem kell, hogy kalászos lengedezzen a lábamnál....
Amúgy nagyon szép és esztétikailag értékelhető minden dizájnt nővelő technológia, de a játék marad a fontos mindörökre. Dámázni egy fekete-fehér monitoron is lehet.
Meg asszem minden idők legnépszerűbb játéka a pekmen vagy valami hasonló 0 grafikás játék. De lehet, hogy a munkahelyi passziánsz. Az se tesszelált. -
fsb1000
nagyúr
válasz Laraxior #958 üzenetére
Teljesen egyetértek veled.
Azzal egészíteném ki, hogy szerintem TOP VGA esetén még az ár/teljesítmény viszony sem elsődleges, csak a kraft.
Minnél gyorsabban menjen oszt kész. És ebben az 5970 a csúcs!!!///
valaki... nem én.. a találgatós topicban kb. ezt írta:
az ár/teljesítmény a vesztesek vigasza -
Gorneck
legenda
válasz Laraxior #995 üzenetére
Furmark alatt pedig 90fok felett ment...a HP pl 80 fokos volt... Igaz ez csak egy...a 100dbból ami érkezett sajna nem kaptunk kölcsönbe többet...
Ahogy az új bios-szal se volt még szerencsénk tesztelni a karit egyéb elfoglaltságok miatt.Jelenleg több issue is van a karival kapcsolatban...bár erről bővebb infót basztak adni...
Gorneck#1239
-
törölt tag
válasz Laraxior #1054 üzenetére
[ERŐS OFF]
nem kell elolvasni a szabályzatot, csak nem kell b**ös baromarcúnak lenni. igen gangsta, az vagy! és ezzel engem is felhúztál, úgyhogy lesz*rom hogyha törlik az én hozzászólásomat is, egyszerűen nem tud érdekelni, amikor egy olyan embernek írod azt, hogy bekaphatja, aki csak őszinte volt. istenem, annyira szánalmas emberek vannak itt, már nekem fáj!
a topik mentségére szól, hogy fsb-nek nem párolgott még el az agya, meg ri/os-nak, és még pár nem 100 napja regelt embernek. legyetek szívesek gondolkodni, és nem egymást szidni... (ja bocs, ez ellentmondás volt hát akkor ciki, dobjatok címet egymásnak privátba, hajrá, mehet a buli!)[/ERŐS OFF]
sz*r a listád gangsta!
[ Szerkesztve ]
-
SSJPeter
őstag
válasz Laraxior #4596 üzenetére
Ez nem márkafüggő,nekem anno egy XFX GTX 260-al csinálta bár én kipróbáltam egy tucat drivert és találtam olyat amivel csak elvétve csinálta de inkább eladtam a cuccot és az az érdekes,hogy akinek eladtam az semmiféle hibát nem tapasztalt tehát még csak nem is hardveres a gond.
Egyszerűen az adott kártya az adott környezetben nem működik és nem tudja senki miért nem....Nincs mese ha ezt csinálja el kell adni sajnos és 99%,hogy a következő kártya nem fogja csinálni még ha ugyanolyan típus akkor sem.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
-
HSM
félisten
válasz Laraxior #7108 üzenetére
Miért, nem olyan vészes ez, mint látszik... A két 8-as csati 150W/db, a 6-os pedig 75W. A PCI-tól még kaphat max 75W-ot, szóval a kari max 450W-ot vehet fel szabvány szerint. Ez azért nem olyan vészes, ha egy alapon 300W felett kajáló VGA-monstrum komoly gyári tuningos változatáról beszélünk.... Azért ennyi tartalék nem árt, ha van... Számomra inkább az az érdekes kérdés, hogy a refi 480-at miért centizték ki annyira, hogy "csak" 300W az elméleti max powa...
[ Szerkesztve ]
-
NOD
senior tag
válasz Laraxior #7323 üzenetére
72nél 92 fokos? Nálatok van a gond. Nekem az elözö ref 470em Furmark alatt 89 fok volt. 67-68%os ventivel. Te is valami dobozba tette a kártyát vagy mi?
Az rpmet meg rosszul irja ki mert maxon asszem 2800on pörög.
Vegyél rá vf3000et és nem lesz gond. Nálam ezzel 30% tuningal 75 fok a max.[ Szerkesztve ]
-
NOD
senior tag
válasz Laraxior #7326 üzenetére
4700on nem maradnál meg a házban olyan lenne. Meg amugyis ripityára törne. 3000 a max a 480nál a 470nél talán 2800 asszem.
Az én kártyámnál gyárilag kicsit alul van feszelve (0.925V). 790en stabil 0.987Von.
1.087en stabil 830on, illetve teszteken még nem fagy ki 850en
A memóriál 4ghz-re vannak hitelesítve szal jó esély van rá hogy meglesz a 4000. Nekem tegnap stabil volt codban 4200ön.[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz Laraxior #7337 üzenetére
nem értem a teszterek miért nem csinálták a grafikont normálisabb színekkel nem vagyok színvak, sőőt! de ez h bizonyos színek árnyalatait használták fel... enyhén szólva csúcs
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
NOD
senior tag
válasz Laraxior #7341 üzenetére
Memóroiát ne huzd az elején. Amugy sem hoz semmit kb mivel nem az a szük keresztmetszet föleg ha 320bites cuccról beszélunk. A gpu birni fog többet mint 700 1V-on a memoriát meg hagyjad alapon.
Mivel a fermik elég szar memókat raktak rá igy elég ritka a 4000es stabil orajel. Szerencse kérdése
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz Laraxior #7337 üzenetére
Állunk elébe mester A szokásos szintetikus szarokat lefuttatjuk, oszt örülünk ki mit szerzett, és a végén tolunk egy fasza HC-SD-t MW2-ben
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
GJ70
tag
válasz Laraxior #7354 üzenetére
Helló !
Nekem volt hasonló problémám, a tied nem ugyanez ???
Link : msi_gtx470_hiba -
GJ70
tag
válasz Laraxior #7360 üzenetére
Hát nem tudom.
Az igazság az, hogy pár hónap szívás után lecseréltem - Mea culpa - egy Gigabyte5870OC-re és ezzel nem jelentkezik semmi ilyen gond.
Az alaplap egy sima Gigabyte P55-UD3 , i5 750 2666/3600-ra húzva , Mushkin 2x2 1600Mhz RAM, stb..stb.
A BIOS-ban én is variáltam, kikapcsoltam az összes energia gazdálkodást amikor a gtx470 volt, de semmi nem használt !!!
Nagyon sajnálom , hogy az NV-el így jártam, megjegyzem ugyanezen alapon volt benne egy GTX285OC is tavasszal, de azzal röccenés nélkül, hibátlanul ment - na jó pici lagolás volt egyes game-nál, de nem vészes.Azt is olvastam, hogy esetleg kompatibilitási gondjai vannak egyes - msi - gtx470/480 kártyáknak, nem akarnak akármilyen alaplapban menni.
-
GJ70
tag
válasz Laraxior #7363 üzenetére
Azt írják -legfőképp külföldi oldalakon, de itthon is egyre többen, hogy elsősorban az MSI , de pld. az Asus is adott ki 470 szeriát, ami ezt a pepitásodást produkálta.
Abu85 korábban már kifejtette, hogy valami vezérlő hiba lehet,amit a gyártónak kellene orvosolni, de lehet hogy arra várhatunk, mert már ugye itt az újabb verziók, a 470 gyártása meg befagyasztva, szerintem annak így meszeltek SAJNOS !!!
Azt meg kevesen engedhetik meg, hogy csak egy vga kedvéért komplett alaplap, esetleg proci csere legyen, az is a felsőbb kategóriából, irják többen , hogy több alaplapot próbáltak, mire a megfelelőt megtalálták.
Tiszta zsákbamacska......... -
Motion_Blur
félisten
válasz Laraxior #7378 üzenetére
Azért bízom abban, hogy elviszi, mert a mostani kártya is a zabál és elvitte a táp 850/4400-on úgy, hogy a proci 4GHz fölött volt és 1,5-ös feszt kapott. Persze amíg nem lesz rendes tápom, addig a procit és a kártyát is alapon használom. Egyébként se a tesztek miatt veszem, hanem mert az F1 2010 és a WRC 2010 se fut el úgy, ahogy kéne + a 4870 sokat zabál idle módban és viszonylag hangos.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
schwartz
addikt
válasz Laraxior #7486 üzenetére
Mire? A Batman, Mafia2, Cryostasis, Metro siman meger 10-15k befektetest egy dedikalt fizikai gyorsitora. (mint pl. egy 8800GT) Ha ezek nem A kategorias jatekok, akkor nem tudom neked mi szamit annak... A Stormrise? Kulonben meg, honapokon at jatszani, na az nem egy befektetes...
If he dies, he dies.
-
Cyberpunk
félisten
válasz Laraxior #7520 üzenetére
Hát az gáz. Mondjuk ebből én nem csinálok ügyet ha másban főleg játékban teszi a dolgát hibátlanul.
Egyébként nagyon megvagyok elégedve GTX260-hoz képest van ahol látványos a javulás. Például csak ennek a kedvéért tettem föl újra a Warhead-et és szembetűnő a gyorsulás.
Végre megvan a stabilnak mondható 30 fps 1920x1200-ban csúcs grafikával. Mindenféle tuningot nélkülözve. Igaz AA nélkül.Hope was the right choice, and it always will be.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Laraxior #7530 üzenetére
Általánosan kiderült, hogy minél drágább az alaplap, annál valószínűbbek ezek a kompatibilitási problémák. Nyilván ez abból eredhet, hogy a gyártók az olcsóbb termékekbe nem építik be azokat a funkciókat, amik a gondokat okozzák.
Olcsóbb vagy régi alaplappal nem szokott probléma lenni a Ferminél. A Zotacos hapival beszéltem erről, és ő mondta, hogy a black screen hibák 90%-a x58-as lapokon jön elő, de volt már jelentés 890-es AMD és P55-os chisettel is, de ezek rendre csúcslapok voltak. Egyébként valószínűleg, a hibát az NVIDIA nem tudja szoftveresen javítani. Kiküldték az alaplapgyártóknak az eredményeket, és megkérték őket, hogy készítsenek új BIOS-t, ahol kikapcsolhatóvá teszik a problémás funkciókat. Egyelőre nem sokan akarnak együttműködni, mert a hibát okozó szolgáltatásokat csak akkor lehet lekapcsolni, ha a teljes energiagazdálkodási rendszert kikapcsolják. Egyébként te még szerencsés vagy, mert neked tuninggal jön elő. Más alapórajelen is küzd.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Laraxior #7537 üzenetére
Hát ez megint egy érdekes kérdés. Igazából a kompatibilitási hiba is hiba, csak azért nem gariztatható, mert specifikus konfigurációk mellett létezik, de talán meg lehet beszélni a bolttal, hogy neked ez így nagyon nem jó.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest