Hirdetés
Aktív témák
-
Zozz
tag
Eladó egy nVidia 6600GT VGA kártya (PCI-E; SLI ready; DDR3 RAM) gyári hűtéssel, dobozzal, tokkal vonóval együtt.
Még 8 hónapig (jövő év január közepe) garanciális. Túl húzva nem volt, stabilan fut. Kezdetben nForce 81.25-el (gyári telepítő CD), utána (jelenleg is) Tweaks'r'Us féle 84.21-es forceware-el.
Az eladás oka: The Elder Scrolls: Oblivion. ergo VGA kártya csere GeF 7-re.
Az ár irányár.
* város: Székesfehérvár
* ár: 26 000 Ft
[link]''Megzörgetek minden bokrot szeretem a kemény rockot!''
-
chivas
tag
csa sracok egy szeru kerdesem lenne ...
hihetlen dolog ez szamomra h egy spanomnak van egy gef 2 mx 440 es vidikarija 512 ddr rammal 1.8 as athlon xp ...
nekem meg 3 gigas p4 512 ddr meg gef 6600 gt es sounter-strike sourceba tobb az fps e mint nekem ..nemertem h lehet... legujab vagyis ami ittvan leggyorsabb ztweak driverem van fent.. jaes neki es nekem sincs huzva semmi ...
ez hogyna lehet?
masik kerdesem meg lehe hogy az en vidikartyma azer nemtud jul teljesiteni mer a kartyahoz keves ramom van ? 512 ddr keves neki vagy ez abszolut nemfugg ossze plz segitsen aki ert hozza mer idegesito ez az egesz ...
elore is thx -
chivas
tag
Gainward a kartyam es aagps nek ismeri fel ....
de ugyanigy volt mar anno 5900 xtm mel is csavo azzal is vert fps be es az az en 5 eves gepem amivel o tolja ... szanalom ....
valakinek otlete h tobb fps em legeny .. ? -
D.R.O.
tag
Hali!
Lenne egy kérdésem, (lehet hogy már volt rá válasz, csak má nem látok)
Azt olvastam hogy az inno3d-s 6600gt-k (128mb) amik AGP-sek nem igazán klafák, mert van bennük valami gánya.
A kérdés azlenne hogy PCI-e-s inno 3d 6600GT 128 mb-reis vonatkoznak ezek az állítások? Azok is gányák? Mert ha igen akkor.....
Előrre is köcce a válaszokat.A Marsról jöttem, de már kúr*ára visszamennék!
-
zolynet
veterán
Most azt hirtelennyibe nem is tom hogy a agp v a pcie-es innokkal volt gond (hsi) , de az 1. hsz-ben tuti megtalálod. Ill ha gari is van akkor vissza lehet vinni de ha nem akkor a hűtése erősen ajánlott. Szvsz ebből a szériából más márkával próbálkoznék.
Jó vásárlást...
MOD: Rover623 a nyelvtanár ismét közöttünk
[Szerkesztve]Life is too short to stay stock!
-
chivas
tag
plz errre irjon valaki valamit mer szanalom
ja amugy ez egy agps gainward
csa sracok egy szeru kerdesem lenne ...
hihetlen dolog ez szamomra h egy spanomnak van egy gef 2 mx 440 es vidikarija 512 ddr rammal 1.8 as athlon xp ...
nekem meg 3 gigas p4 512 ddr meg gef 6600 gt es sounter-strike sourceba tobb az fps e mint nekem ..nemertem h lehet... legujab vagyis ami ittvan leggyorsabb ztweak driverem van fent.. jaes neki es nekem sincs huzva semmi ...
ez hogyna lehet?
masik kerdesem meg lehe hogy az en vidikartyma azer nemtud jul teljesiteni mer a kartyahoz keves ramom van ? 512 ddr keves neki vagy ez abszolut nemfugg ossze plz segitsen aki ert hozza mer idegesito ez az egesz ...
elore is thx
*********************** -
addikt
Legegyszerűbben azt mondanám format c: és újra felrak Windows, Alaplapi driverek, vidkari driver, gyári driver ne Z-tweak (hátha az is lehet baj) és játék is fel, BIOS-ban 256 MB-ra rakni az AGP Aperture Size-ot, tápod mekkora, mert ha 300-400 W-os Codegen, Mercury meg ilyenek akkor az is lehet gáz. Ehhez a játékhoz javítás van-e, és ha van akkor fel van-e téve...
512MB ram viszonylag nem sok, de nem is kevés a szó szoros értelmében. -
loree69
aktív tag
Hali Chivas!!!
Megoldás: lehtséges amit írsz mivel a kártyád támogatja a Directx9c-t és ebben fut a CS-S
Míg 1 szutyok mx440- es még a dx9-t sem támogatja max a 8.1et
Így a csé nem annyira gép igényes (de he Gránáttól biztos van vagy 5 fpsje )
ha átt állítod 8.1re te is meglepödsz kicsit csúnya a grafika de több fpsd lesz mint állmodtál
Választhacc vagy élvezetes játék vagy csúnya és sok fps
(1gb mem 3,0ghz p4)én 1024*768 ba nyomom és minden high kivéve hdr + color correction + Fsaa... ezek disabled vagy minimum (a HDRt kapcsold ki teljesen!!!!!!!)így video stresstestben 30-150fps -ig
De neked az 512 memeddel nemkéne high beállításokkal nyomni pl textúrákat vedd lejjebb!
Remélem érthetö és segített
(ne halgas a kuruzslók format c: jé re )
[Szerkesztve]loree
-
chivas
tag
tope
tegnap volt format minden driver fentvan sima nvidiassal is ugyan ez volt szoval azzal nemlehet gond...
ezt a sort sajna nemertem
''BIOS-ban 256 MB-ra rakni az AGP Aperture Size-ot,'' q-tech 400W os dual fan tapom van leirnad h mi az az ize a bioszba es mitkel csinalni h azzal nyerjek tobb tejlesitmenyt... ? (thx elore is)
loree69
50-100 fps kozott mozgok(minden low es 800*600) ami sztem szanalom ... kajak zsirlenne ha adnal egy msnt vagy valamith ott megdumaljuk mer akkor latomt eis gef 6600 gt vel tolod a cs:s -t! es tunal segiteni nekem tobb fpst szerezni!
de itt nemcsak kizarolag ennel a jateknal van gond minden gameval low on tolom es van szaggatas masnal is
aki tud meg a problemamhoz irjon plz mer szanalmas a helyzet
elore is koszi mindenkinek
[Szerkesztve] -
LeslieG Jr.
őstag
válasz Rover623 #4456 üzenetére
Hali!
És kigyó nyelvdoktor újra rendel.
D.R.O.: Ahogy Rover623 kolléga rávilágított az Inno3D AGP-s kareszoknál fordult elő a geb@sz. PCI-E-eseknél nem fordult elő mivel ott nincsen HSI hidacska.
[Szerkesztve]CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
mycso
veterán
válasz loree69 #4460 üzenetére
Míg 1 szutyok mx440- es még a dx9-t sem támogatja max a 8.1et
dx7
Egyébként nem azzal van a baj, mert a többi játék sem megynála rendesen.
Mivel írta, hogy volt winreinstall, meg mindenféle driver.
Akkor maradt az, hogy vagy sz@r a vga /vagy a lapja/ vagy inkompatibilitási probléma.
Érdemes lenne másnál megnézni az a GT-t.
mod.: egyébkét, ja --> leírhatná részletesebben a konfigja adatait /táp/lap,stb/
[Szerkesztve]“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
loree69
aktív tag
chivas elküldtem privibe msn -em ha gondolod segíthetek
loree
-
D.R.O.
tag
válasz LeslieG Jr. #4462 üzenetére
Mndenkinek köcce a választ.
És jó hétvégétA Marsról jöttem, de már kúr*ára visszamennék!
-
Flashget
félisten
ezt próbálta valaki már?
[link]
7950-es kártya miatt adták ki ;)Realme GT Master Edition
-
chivas
tag
na a gepemrol infok mer mindenki azt kerte...
uj embereknek akik tudnanak segiteni leirom a gondom jatekoknal low on van minden es megis csomoszor szaggatok meg hasonlok keves az fps em az osszes gameba driver ami fentvan az a zteak amit ajanlanak h azzal meg a legyorsabban aki tud segitsen h milehet az oket na gepem:
Alaplap neve MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0)
CPU típusa Intel Pentium 4, 3000 MHz
ram 512DDR
*******************************************************************************************
vidikarit meg reszletesebben
Mező Érték
Grafikus processzor tulajdonságai
Videokártya Gainward PowerPack! Ultra/1960/1980
GPU kódneve NV43GTAGP
PCI eszköz 10DE / 00F1
Tranzisztorok száma 143 millió
Gyártási technológia 0.11 um
Processzormag mérete 150 mm2
Busz típusa AGP 8x @ 8x
Memória mérete 128 MB
GPU órajele 301 MHz
RAMDAC órajele 400 MHz
Pixel futószalagok 8
TMU futószalagonként 1
Vertex árnyalók 3 (v3.0)
Pixel árnyalók 1 (v3.0)
Hardveres DirectX támogatás DirectX v9.0c
Pixel Fillrate 2408 MPixel/mp
Texel Fillrate 2408 MTexel/mp
Memóriabusz tulajdonságai
Busz típusa GDDR3
Busz szélessége 128 bit
Valódi órajel 450 MHz (DDR)
Effektív órajel 900 MHz
Sávszélesség 14.1 GB/mp
Egyéb
Ventilátor-sebesség 100%
************************************************************************************************
es allatalaba minden gamet low on tolok na valaki tud helpelni plz nyomja koszi csacsa
[Szerkesztve] -
LeslieG Jr.
őstag
válasz Flashget #4471 üzenetére
De ez még csak BETA fázisban van. BETA-át felrakni? Én legalább is úgy vagyok vele megvárom majd a nem BETA fázisú drivert. Bár most a 98.28-as van fent...ez most jól megy.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
timin
csendes tag
Ezt többen is említették már amit most írok: gf2 (gts, pro, ultra) gf4 mx (440, 460) lényegében ugyan az a technologia, DirectX 7-es!!!! csak azért tud több fpst kisajtolni néhány játékból, mert a felét se ismeri fel a képernyőre kirakandó dolgoknak, mint egy DX 9-es kártya, és ezt elhagya (nem használ pl. shader 2.0-at), de a képminőséget nézve már nagyon észrevehető a külömbség.
-
LeslieG Jr.
őstag
Szia!
Na elöször csinálj egy BIOS-resetet. Amint ez megvan állítsd be neked megfelelőre a BIOS paramétereit szépen sorjában. -> Ha mindent megfelelően beállítottál akkor a Win rendesen be BOOT-ol. Nem tudom most melyik chipset driver van fent neked? A régit takarítsd le és itt egy újabb Intel chipset driver, próbáld meg ezt feltelepíteni : [link] Amint ez megvan töröld le a Forceware driver-t és DriverCleaner-el takarítsd ki a darabkáit a Forceware drivernek. És ez után raktd fel a Forceware 98.21-es drivert. [link]
Ezeket próbáld meg és utána megnézzük mire jutottunk.CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
loree69
aktív tag
nem hinném hogy a ZTweak-kel lenne gondja.
egy 3dmark05 tesztre kiváncsi lennék mit produkál.
[Szerkesztve]loree
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz loree69 #4476 üzenetére
Én sem hiszem hogy a Z-Tweaked driverrel lenne gondja. Csak egy próbának szántam hogy cserélje le a drivert, hátha ott van valami zavar a rendszerben. Amúgy tényleg elfelejtettem neki mondani amit te is felvetettél hogy ezek után egy 3DMark05-öt lefutathatna hogy mennyi pöttyöcske jön ki.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Lazarus666
tag
Hali!
Nem tom mi lehet a gáz(a tápcsatit rádugtad a videora )a biosban az agp aprture size-t állítsd 256MB-ra ha akkor sem jó akkor nézz másik drivert a vga-hoz esetleg a alaplaphoz, vagy csak probálj meg egy bios resetet!!Nem tom esetleg a kártya hűtéssel nem lehetnek gondok amúgy alaphűtő van rajta ja és mien idős és mióta csinálja jobb ötletem nincs ha ezek után sem jó akkor másik gépbe probáld ki!!
üdv Lazarus666'' A interneten nem vótam meg minden Hanem köszönöm szépen őő hanem egy nagyon aranyos tézta demindegy! Bocskor Gábor intézte el a téztát! Szándokáán...''By Kelemen Béla kész vége :D alias Gátvéder
-
Lazarus666
tag
válasz LeslieG Jr. #4477 üzenetére
Haliho!
Én tapasztaltam egy fura jelenséget a z-tweakednél(82.12) pont egy gainward karival Mégpedig a következőt:amikor elindítottam egy game-t akkor az kb 5 percig keményen szaggatott aztán mintha misem történt volna látványosan visszaugrott az fps és ment faszán a játék szval akár a ztweakeddel is gond lehet'' A interneten nem vótam meg minden Hanem köszönöm szépen őő hanem egy nagyon aranyos tézta demindegy! Bocskor Gábor intézte el a téztát! Szándokáán...''By Kelemen Béla kész vége :D alias Gátvéder
-
Qtya72
aktív tag
hali.
A linken 91.28-at találtam,erre gondolsz?
Jobb a most használt 84.21-nél?
Kössz a segtséget előre is.
Cső -
LeslieG Jr.
őstag
válasz Lazarus666 #4479 üzenetére
Szia!
Ebben igazad van hogy lehet hogy van a driverrel valami. Mert hát mindenkinek más driver jön be. Nem biztos hogy nála is olyan jól muzsikálhat a Z-Tweaked driver mint más kareszoknál. Lehet hogy ez a tipusú Gainward ami chivas kollégának van nem biztos hogy szereti a Z-Tweaked drivert. Elvégre aki számítógéppel foglakozik annak szembesülni kell néha az X-akta effektussal.
Qtya72: A linken tényleg a 98.21-es driver van. És neked is azt tudom mondani mint mindenki másnak hogy ki kell próbálnod hogy meggyöződj, hogy a Te konfigodban jól muzsikál-e. Én meg vagyok vele elégedve, igaz már régen nem mértem 3DMark-ot, de játékokban(már amennyit játszok mostanában ) tökéletesen megy.
[Szerkesztve]CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
chivas
tag
mester gondok vannak
''Na elöször csinálj egy BIOS-resetet. Amint ez megvan állítsd be neked megfelelőre a BIOS paramétereit szépen sorjában. -> Ha mindent megfelelően beállítottál akkor a Win rendesen be BOOT-ol.''
bioszt vagom mi az a kek ize ha megnyomom delt sajnos ennyit ertek hozza nemtudom hogykel resetelni , es ebbol kifolyolag konfigolni hat erted ilyenkor mit lehet tenni ?
biosaszal meg nemtuom nemhiszem h lelehet irni mit hogyan kel de nagyon megkoszonnem eesetleg screenshotot
/ha ez a driver amit belottel az az alaplap driver akkor az fentvan mer abbol a legujabb van (ami felteszek mindig ->
format ->winxp ->alaplap csipszet driver ->hang ->halokartya driver ->directx ->ztweak 3d driver ->monitor driver ->eger driver -> ennyit szoktam ide meg kene valami? /
koszi mester csacsa
[Szerkesztve] -
Qtya72
aktív tag
válasz LeslieG Jr. #4481 üzenetére
Hali!
De csak 91.28-at találtam.Az lesz az?
Kössz -
Qtya72
aktív tag
Felteszem,aztán nyomok 1 3D05-t.
-
LeslieG Jr.
őstag
Akkor hadjuk egyenlőre a BIOS-resetes megoldást, ha nem vagy képbe eme tevékenységgel. Ezt nem gúnynak szántam, ne haragudj.
Igen az Intel chipset drivert akkor tedd majd fel mikor újraraktad a Win-t. És a Win-t ne úgy rakd hogy frissítés gyanánt rátelepíted a régire, hanem ha van lehetőséged akkor lementeni ami kell a vinyóról és egy full format nekije. És szépen sorjában felrakni a drivereket..
-
chivas
tag
biosz reset h kell ?
es 2 meghajtom vna az adataimon van valami a masikon meg a win szoval mindig full format van de az a driver amit beirtal akkor az alaplap driver vagy nem mer alaplapdrivert az msi rol mindig leszedem vagy ez nemaz ?
[Szerkesztve] -
Lazarus666
tag
hali ismét a vidokareszra rá van dugva a tápcsat lakozó mert az sokat számít ám anélkül nem nagyon megy a dolog már csak azért kérdem mert nem nagyon vagy otthon a témában.
'' A interneten nem vótam meg minden Hanem köszönöm szépen őő hanem egy nagyon aranyos tézta demindegy! Bocskor Gábor intézte el a téztát! Szándokáán...''By Kelemen Béla kész vége :D alias Gátvéder
-
LeslieG Jr.
őstag
Igen az Intel chipset driver van az első linken. És ezt tedd fel ne azt amit az MSI honlapjáról lehet leszedni.
-
Qtya72
aktív tag
3835,az előző 3750 volt.
Nem értem -
timin
csendes tag
BIOS reszetre hallotam olyat hogy ki az elemet,de ezt hagyuk. Altalában az alaplap könyve leírja hogy hol van a /comos clear/ kapcsoló ez egy háromtüskés kis izé aminek két tüskéje ösze van kötve egy olyan juper-ral mint ami a pl a: cd, dvd, hdd-nél határoza meg a master, slave, cabel select-et, ha egyel arébb rakod ezt a jumpert ( egyikszélső+középső az alap, középső+másikszélső a BIOS reset /ez egy kicsit szájbarágósra sikerült/) kb 10-15másodpercig a resetre utána vissza az eredeti állapotba, ekkor törlődik az aktuális BIOS beálítás és visszaál a BIOS defaultra. CSAK ÜZEMEN KÍVÜLI MASINÁNÁL. Utána elindít, press del BIOS config, többiekre hagyatkozás, hogy ott mit hogy kell, és talán.
-
V.Stryker
nagyúr
segítsen valalki ház összerakásban! vagyis az előlapi audiót kellene rákötnöm az alaplapra de nem megy....szívesen felhívok bárkit mert szerintem így nem megy.....fontos lenne...ezért vettem új házat....
tudom hogy nem ide tartozik....de máshol nincs senki...-
-
V.Stryker
nagyúr
...leírom....a házban a köv. kábelek vannak:
1.MIC VVC
2.MIC
3.GND
4.EAR L ez két ágú
5.EAR R ez is két ágú
És ez van az alaplapon:
1.MIC2_L
2.GND
3.MIC2_R
4.-ACZ_DET
5.LINE2_R
6.FSENSE1
7.FAUDIO_JD
8.no pin
9.LINE2_L
10.FSENSE2
MOst melyiket hová kell rádugni???-
-
klambi
addikt
már kinőttem veszek inkább 1 7800gtx et.. azvaló a felnőtteknek;)
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
timin
csendes tag
válasz V.Stryker #4496 üzenetére
a háznál a MIC VVC, MIC szerintem a bemenő jelre vonatkizik a GND a test, az EAR L a a baloldali kivezetés az EAR R a jobboldali. Az alaplapon ehez adot a GND és szeintem LINE2 L és LINE2 R a bal illetve a jobb oldali audio kimenet talán ha ezeket használod akkor sikerül.
-
Lazarus666
tag
válasz V.Stryker #4496 üzenetére
Hali!
Szerintem az alaplap könyvébe keress olyat hogy FAUDIO (F=front) sztem valami ilyesminek kell lennie!
üdv Lazarus666'' A interneten nem vótam meg minden Hanem köszönöm szépen őő hanem egy nagyon aranyos tézta demindegy! Bocskor Gábor intézte el a téztát! Szándokáán...''By Kelemen Béla kész vége :D alias Gátvéder
-
Flashget
félisten
Reggelt.
Leslie nédda mit találtam az Otthoni hálózat és internet topicban
a történet előzménye, hogy két gépet patch kábellel kötött össze és nem crosslink kábellel majd váltig állította, hogy régebben látta így egymást a 2 gép.
Persze mindenki mondta net megosztáshoz az nem úgy van crosslink kell..mire ő:
[link]
és aztán valakinél eltört a mécses:
[link]Realme GT Master Edition
Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest