Aktív témák

  • Tyberius

    aktív tag

    válasz Flashget #2491 üzenetére


    Jaértem. Ezügyben nemtok érdemben nyilatkozni, nekem 1 viás meg 1 sises alaplapom volt rövid ideig, egyikkel se volt gebasz. Mondjuk volt szobatársam gépeket rak össze megrendelésre láttam nála sok viás lapot, ő sose panaszkodott rájuk, csak annyit mondott róluk, hogy nem hozzák az nf teljesítményét. Persze lehet, hogy csak tudta, kitől milyet kell venni, hogy elkerülje az ilyen problémákat, nem tudom.

    Egyébként is a legjobb az ALi csipszet... nekem van ilyen ASUS P5A-B lapom (Super Socket 7, lényegileg P1-es, AT/ATX hibrid, Aladdin V chipset), bios frissítéssel vitte a 256 megás ramokat meg a 160 gigás vinyót :C Meg is van még az a gép, csak épp ram meg vidkatyó nincs bele.


    Na tényleg, ha már vidkatyó: ebben a lapban még a másik oldalon van a kivágás az AGP slotban, tehát ha jól sejtem, ez még a régi 3 (vagy 3,3?) voltos, 2x AGP-t tud.
    Kérdés: ebbe milyen vidkatyó megy? Mert ugye a 6600GT már nem, a kivágás miatt, de vannak azok a kártyák, amikben mind2 oldalon van kivágás. Ez azt jelenti, hogy ezek mind2 fajta alaplapba mennek? Mert láttam már 9800-as kártyát is ilyenben, aztán arra gondoltam, mekkora poén lenne már egy ilyen kártyát beletenni a 400-as K6-2-be :)


    [Szerkesztve]

Aktív témák