Új hozzászólás Aktív témák

  • remi67

    tag

    Na ma mérgemben már megkérdeztem telefonon a DPD-t, hogy tudnak-e valamit mondani a csomagról (jóllehet az enyém néhány fórumbéli sorstárséhoz képest gyakorlatilag még csecsemőkorú, alig 42 napja nem tudni róla semmit). Persze nem tudtak semmilyen konkrét információval szolgálni, egyedül annyit tudtak biztosra mondani, hogy nincs az országban. Ezt meg eddig is tudtam.
    Viszont van itt baj azért másfelé is. Ez egy alis csomagomról készült screenshot, jó, mondjuk ez még csak 29 napos, de az utóbbi két hétben állítólag Mo.-n van, ezen belül átlag 3 naponta megérkezik valahonnan valahova (A kínai szöveg fordítása alapján kábé a kicserélőből a kicserélőbe). Csak hozzám nem.
    Egy április végén rendelt filléres alis csomagról tegnap küldtek emailt, amiben az áll, hogy megérkezett Mo.-ra. Gondlom a következő 3-X hétben az is 3 naponta megérkezik majd ugyanonnan ugyanoda, csak hozzám nem.
    Asszem én jövő ilyenkorig nem rendelek Kínából semmit, addigra majdcsak kiderül mi a franc is van, na meg mi lesz még januártól.

    (Gugliford.: Arrive at Ship-to Processing Center)

Új hozzászólás Aktív témák