Új hozzászólás Aktív témák

  • Tortug@

    csendes tag

    válasz havri1 #32489 üzenetére

    Megkérdeztem a PP-t, hogy ha elfogadom az ajánlatát a GB-nek és miután bezárom a dispute-ot, akkor vajon közbe fog-e lépni a PP, ha a GB nem teljesíti az ígéretét. Azt a választ kaptam, hogy a saját érdekemben ne fogadjam el a 20USD visszatérítést, mert akkor a vita záródik és a jövőben nem is lehet új vitát indítani a tranzakcióra. Ez azt jelenti, hogy vagy a pénzemnél maradnék vagy sem és az egész nem rajtam, hanem a GB-en múlna.

    Fejlemény: Még ugyan aznap udvariasan megírtam a GB ticket-ekben (1-et én; 1-et pedig ők nyitottak maguktól), hogy a csomagom több mint valószínű elveszett. Az általam referenciaként megadott tracking szám mutatta, hogy Feucht-ból 1-2 nap alatt itthon szoktak lenni a csomagok. Megemlítettem továbbá, hogy több ilyen eltűnésről is olvastam nemzetközi és hazai fórumokon is. Az üzenet végére pedig leírtam, hogy maradok az eredeti szándékomnál és 100% PP visszatérítésre számítok.
    Következő reggelre mind a két ticket-et frissítették. Riley és Hella azt írták, hogy intézik a 100% PP visszatérítést, aminek 48 órán belül meg kell jelennie. Érdekes módon a harmadik személy Zoniya, aki a PP vitán keresztül képviseli a GB-et, egy betűt sem írt a 100% visszatérítésről. Ha megoldódott a dolog/új fejlemény van, akkor jelentkezem.

Új hozzászólás Aktív témák