Új hozzászólás Aktív témák

  • walakyb

    aktív tag

    válasz demike93 #31644 üzenetére

    60 nap eltelte elott PP-hez menni kb felesleges, sanszosan azt fogja mondani a GB (vagy mas kereskedo) keresere, hogy varjunk meg egy kicsit.
    Ha a PP discuss elindult, erdemes par levelvaltast lezongorazni az eladoval, lassa a PP is, hogy mi van.
    Ha nincs eredmeny, akkor lehet escalalni a dolgot, onnantol 1-2 nap utan itelkeznek. Ha a javadra, akkor tovabbi par nap, es nalad a penz.

    Viszont

    Minden kulfoldi rendelesnel tudni kell, hogy benne van a pakliban, hogy eltunik a csomag, es csak hosszabb ido utan sikerulhet penzunkhoz jutni. Ha valakinek ez nem fer bele, ne rendeljen, Tenyleg. En elegge turelmes vagyok, de neha (pl most is) engem is ki tudnak hozni a sodrombol, de erdekes modon, szinte minden gebasz (szallitasrol beszelek eppen, es termeszetesen azokrol, amik engem ertek/ernek) a dragalatos magyar kiralyi posta nevehez kotheto. Most eppen az NL post szerint 30-an megerkezett az orszagba egy csomagom, a posta viszont meg 9 nap utan is csak annyit lat, hogy elhagyta hollandiat...
    Egyebkent meg ugy erdemes szamolni, hogy 60 nap alatt er ide. ha hamarabb megjon, az tok jo. ha addigra nem, akkor lehet menni intezkedni.
    bocs a hosszabbert :D

Új hozzászólás Aktív témák