Új hozzászólás Aktív témák

  • gs20

    tag

    válasz UHHH #24694 üzenetére

    Az eu express lassúságával nekem nem lenne gondom (meg gondolom sokan másoknak sem), az eu raktáras rendelések lennének inkább problémásak. Onnan ugye azért rendel az ember, hogy hamar ideérjen.
    EU17-ből rendeltem 2 csomagot november 27.-én. Minden cucc készleten volt. Az egyik csomagot kb egy hét alatt megkaptam, a másik múlt csütörtökön lett shipped, tehát 3 hét alatt sikerült feladni. Szerk: rákerestem a tracking számra, még nincs feladva, csak "Shipment information received".
    Mondjuk nem hisztiztem, betudtam a karácsony előtti rohamnak, és nem is kell a fa alá a csomag (spot lámpák), de ha karácsonyi ajándék lett volna, akkor már zavarna a dolog (ilyen esetben, ha el vannak havazva, úgy lenne korrekt, ha rendeléskor kiírja, hogy a rendelések nagy száma miatt feladási csúszásokra is kell számítani, mert oké, hogy tudom, hogy a posta lassabb, és mondjuk két héttel tovább ül a dolgon, de azt nem biztos, hogy belekalkulálom, hogy egy hónapig fel sem adják).
    Másik csúszó rendelésem egy Furibee kamera kínából, nov 24-es rendelés, bő 2 hete packed státuszú, még fel sem adták. Ehhez képest már több csomagom befutott, amit egy héttel később rendeltem meg tőlük... :DD

    [ Szerkesztve ]

    E=MZ²

Új hozzászólás Aktív témák