Új hozzászólás Aktív témák

  • Tenkes

    csendes tag

    Rendeltem július közepén 5 db LED lámpát (E26 / E27 SMD 5730 6W 650LM LED Lights Energy Saving Clear Corn Light ( Warm White AC 220V ) darabonként 1.75 USD-ért, de volt egy 2USD-s kupon is.
    Eljött időben, megérkezett 23 nap alatt. Nem volt valami izmos csomagolása, aggódtam is érte. Becsavartam négyet a csillárunkba. Egy kiégett 2 hét után. Írtam nekik, hogy ez nem túl jó. Visszaírtak, hogy vagy újra küldik, vagy jóváírják, a vallet-ben. Kértem írják jóvá. Kis várakozás, majd levél, hogy rendben, majd 6 nap türelem és jóváírták.
    Szeptember elején kiégett a másik három. (Az 5. még húzza, amit az első helyére raktam) Udvariasan megírtam nekik, hogy nem túl jó még az egy hónapos üzemidő sem. Elnézést kértek, újra küldik, vagy jóváírják a 7 USD-t (4*1,75, a 2USD kupon nem számít) és adnak még egy kevés GB-t is fájdalom díjként. Rendben írják jóvá. Kis várakozás (6 nap), ma jött az értesítés. GB vallett már 8,75USD és kaptam 45 GB pointot is. (0,90 USD)

    Tudom, hogy nem nagy értékű (mint mondjuk egy telefon), tudom, hogy nem mindenkinek jó, ha vallet lesz, mert sokszor kellene a pénz.

    Ezen tényezőket is figyelembe véve, számomra a tanulságok:

    - Tudni kell angolul a levelezéshez
    - "Ócsított" LED égőt nem rendelek
    - Udvarias, nem rögtön támadó levélre korrekten de kissé lassan válaszolnak. Hagyni kell időt és kivárni.
    - Számomra elfogadható megoldást ajánlanak, kicsit lassan megvalósítva. Hagyni kell időt és kivárni.

    Tapasztalataim talán másnak is hasznosak lehetnek.

    Szeretettel

    [ Szerkesztve ]

    ZX81>HT1080>Primo64>Commodore64

Új hozzászólás Aktív témák