Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
megadta magát egy januárban vásárolt HP fénymásolónk.
rövid egyeztetés és hibaleírás után a HP Magyarország a csere mellett döntött, tegnap meg is jött az emberük Pestről, nála az új nyomtató.
összerakás közben egy fél mondatban megjegyezte, hogy "ha ez is elromlana, akkor a régi sorszámával kell majd bejelenteni a hibát".
visszakérdeztem, hogy miért is kéne, azt most viszi el, új készülék, újrainduló gari, stb.
erre az volt a reakciója, hogy már miért indulna újra a garancia?
o_O - mert ezt írja elő a Ptk és az Európai Unió.. azért.
biztosan rosszul tudom, az nem úgy van.
ennyiben maradtunk.ma felhívtam a HP-t, hogy legyenek kedvesek állást foglalni, mire megerősítették, hogy márpedig nem indul újra.
- itt van előttem az NFH állásfoglalása, le van benne írva, hogy de, újraindul, nagyon szívesen felolvasom magának
- ő nagyon szívesen végighallgatja, de ettől még nem indul újra a gari.
- ne is haragudjon, de a Hewlett-Packard magyar részlege egy Magyarországon, a magyar és az uniós törvények szerint működő cég, nevezett törvények pedig azt írják elő, hogy de, újraindul.
- akkor sincs igazam, de akkor továbbítja a panaszomat a reklamációs részlegüknek, akik majd felveszik velem a kapcsolatot.
- tegye meg legyen kedves.na itt tart most a sztori, kíváncsi leszek a folytatásra., hogy mégis milyen jogi alapon bírálja fölül a HP a magyar törvényeket
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
sziasztok!
nyomtató esetén okoz garanciavesztést ha utángyártott tonerrel használtuk?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest