Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hata0
csendes tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy új gépet és eddig az Asus Scar III volt a legszimpatikusabb de minél tovább keresem a megfelelő gépet annál jobban összezavarodok úgyhogy gondoltam hozzátok fordulok. Mi a különbség egy STRIX G és egy STRIX Scar III között? Az Asus honlapja alapján ez két külön gép, de amikor rámegyek a linkre hogy melyiket hol lehet venni sokszor ugyanazt hozza be. Mindkettőből van rengeteg különböző konfiguráció hatalmas átfedésekkel.
Pelda: Strix G vs ScarIII, én annyi különbséget látok hogy a scarban több a ram és 120hz helyett 240hz-es a kijelző de ennyi nekem nem teszi indokoltá a külön nevet. Csak keressem meg a nekem megfelelő konfigurációt és ne érdekeljen melyik Scar és melyik G vagy van valami lényegi különbség amit nem veszek észre?
Előre is köszi a válaszokat -
hata0
csendes tag
Sziasztok!
Vettem nem rég egy Asus scar III-at amivel egyelőre nagyon megvagyok elégedve de egy dologra nem tudok rájönni. Elméletileg a touchpadra elő lehet hívni a jobb felső sarok hosszú megnyomásával egy numpadot de azonkívül hogy bekapcsolásnál felvillan ez nálam nem működik. Az egyetlen amire gondolni tudok hogy miután a windowst én raktam rá valamit még vagy be kéne állítanom vagy frissítenem kéne de nem jövök rá mit és hol. Valakinek van tippje? Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Asus Rog Strix Gaming i7-9750H , RTX 2070 8 GB , 16 GB DDR4 , 1 TB SSD és 500 GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P17 Szép Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i5-10400H 32/1TB QUADRO T1000 4GB
- MacBook Pro 14" M1 Pro chip 10 magos CPU-val, 1TB SSD 2021 novemberi
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest