Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
senior tag
válasz Valkűr #108447 üzenetére
Átmeneti megoldásnak az jutott eszembe, hogy az nvidia vezérlőpultban az optimus résznél auto-ról tedd át Nvidia GPU only-ra. [kép]
Bocs az angol képért, de gondolom így is jó támpont.Így nem fog ugyan magától váltani a GPU-k között de a problémádra megoldást jelenthet.
[ Szerkesztve ]
-
Semin
senior tag
-
formula01
senior tag
válasz Valkűr #108600 üzenetére
Legjobb tudásom szerint itthon is érvényesíthető a garancia, de mivel párom családja erdélyi, ezért ott sem okoz problémát garanciáztatni.
De ez a kérdés szempontjából amire válaszoltam totál irreleváns, a lényeg az, hogy a Lenovo oldalán a garit, a Lenovo tudja a számla alapján fixálni, ha ez zavarja a tulajt. Egyébként meg ahogy mondod, számla alapján a szervíz nem problémázhat itthon a jelenlegi törvények alapján: 100e alatt 1 év, 100-250e között 2 év, 250e felett 3 év a kötelező minimum.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
Csandi
őstag
válasz Valkűr #108728 üzenetére
Én a céges T14s-emre volt már, hogy 2 monitort dugtam, egyáltalán nem volt leterhelve (vagy hát le volt, de nem jobban mint 1 monitorral, ezeknek a gépeknek 1-2 nagyobb excel igyis ugyis probléma ) de hát csak office progik meg böngésző futott. Egy gamer géppel dedikált videókártyával nem látom miért ne lehetne több monitort használni és erőforrásigényesebb dolgokat is futtatni.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz Valkűr #108728 üzenetére
Ha 3 monitort rakotsz akkor jo eselyel olyan kimenetet is hasznalsz ami csak a dGPU-ra van kotve igy az is allandoan aktiv lesz maskepp nem lenne kep azon a monitoron. Ez kozrejetszhat abban hogy hangosabb a gep vagy hogy az akkuido rovidebb (az utobbit csak odairtam hogy ott legyen, feltetelezem hogy nem akkurol megy amikor 3 monitorral hasznalod).
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Raymond
félisten
válasz Valkűr #108731 üzenetére
"nem ajánlották a több és nagyobb felbontású monitorokat."
Nem ertem miert, vagy az beszelt badarsagot aki ajanlotta vagy lehet felreertettel valamit. Ha van hogy rakotni akkor kosd ra a monitorokat. Meg sima vekony nem gamer notiknal is normalis hogy 2-3 monitor rajuk van kotve ceges kornyezetben.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Csandi
őstag
válasz Valkűr #108731 üzenetére
Ez egy hülyeség. Nem tudom ki mondott ilyet de inkább ne mondjon semmi számítógéppel kapcsolatosat.
Korábban amig nem lehetett magunknak kikapcsolni az IGP-t akkor még AJÁNLOTT is volt monitort rádugni, ugyanis akkor megszűnt a +1 féllel való kommunikációja a procinak (IGP ugye) és konkrétan performance boostot értél el vele, azzal szemben mintha a laptop saját screenjét használtad volna. Mostmár erre van megoldás, bár nem tudom, hogy minden gépen van-e már. (mux switch)
Mindettől függetlenül pedig nyugodtan dugj a gépre bármilyen felbontású és mennyiségű monitort, semmi bajod nem lesz, sőt..
[ Szerkesztve ]
-
pidzse4
aktív tag
válasz Valkűr #108922 üzenetére
Próbáld ki ha megy megy .
Ha a laptopod nem támogatja a Thunderbolt 4-et, de van USB-C portja, az még nem zárja ki a magasabb frissítési frekvenciák támogatását. Az USB-C port használhat DisplayPort Alternate Mode-ot, ami lehetővé teszi a videojel kimenetét akár magasabb frissítési frekvenciák mellett is.
Az FX506HCB laptop USB-C portjára vonatkozó pontos specifikációkat azonban meg kell nézni. Ha csak HDMI 2.0-t támogat, az valóban legfeljebb 60Hz-et tud 4K felbontás mellett. De ha az USB-C port támogatja a DisplayPort 1.4-et, akkor elméletileg akár 4K@120Hz vagy 144Hz is elérhető lehet.[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz Valkűr #108956 üzenetére
1440p nálam tudja 120Hz (HDMI 2.0 és mDP 1.4)
Hivatalos RTX 20xx szabvány/tech.
Hiába van RTX 3080 16GB MXM kártya a gépemben, ez hivatalosan nem támogatott és HDMI csak 2.0-s szabvány.
Jelenleg mDP 1.4 to HDMI 2.1 kábellel használom 1440p 120HzNekem is 4K OLED 120Hz TV-vel van használva és tudná a 4K 120Hz de ez miatt nem tudom ki használni.
Thunderbird 3 porton eGPU ami egy RTX 3090 volt, simán tudtam használni a 4K 120Hz-t a külső kártya HDMI 2.1 interfésszel!Szóval nem olyan egyszerű ez, minden ponton klappolni kell...
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Aljasvip
senior tag
válasz Valkűr #108968 üzenetére
Az Armoury-nál nem nehéz jobb szoftvernek lenni. A PC-s világban szerencsére mindenre van alternatíva.
Fényekre ott van az OpenRGB, ami szinte minden perifériát kezel.
Emellé egy FanControl esetleg a ventilátor kezeléshez.Ha pedig valami komplexebb kell, akkor én kettőt ismerek:
Argusmonitor: fan és RGB is megyen' vele, és ahogy olvasom laptopokkal is működik.
SignalRGB (régi nevén JackNet RGB sync) tud ventilátor vezérlést is, de sajnos ez is regisztrálós bloatware irányba indult el. (Érdemes lehet egy régebbi verzióját valahonnan a netről előtúrni, cserébe előfordulhat, hogy nem fog menni újabb hardverekkel.) -
Semin
senior tag
válasz Valkűr #108968 üzenetére
Most olvastam vissza a témákat, és itt a válasz a G-Helper miben jobb kérdésre :
The Best Thing to Happen to Asus Gaming Laptops - G-Helper (Review and Guide)
Ez a videó remekül összefoglalja mit tud a cuccn nézzétek meg.BTW olyan funkciókat is engedélyez a TUF modelleken pl ami csak ROG-on lenne elérhető. (pl.: 70%-ig tölthető akku, FN lock, egyedileg konfigurálható gombok, stb stb)
Nálam konkrétan még a TUF egeremen is be lehet minden funkciót állítani.És mindez 1db .exe file, minden települő vacak nélkül... Úgyhogy a válasz mindenben!
[ Szerkesztve ]
-
Remiel
őstag
válasz Valkűr #109194 üzenetére
sajnos nem, ezen még 2.0 van
rendeltem kábelt az aliról, majd ideér egyszer, addig használom HDMI-vel
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest