Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
QHD-hoz erősen határeset a 4060, fullhd-n sokáig elég lesz a 3070ti. Persze ez függ attól is, hogy mennyire vagy kompromisszumkész, a G16 ebben a formában már most is az, a másik gépnél ez későbbre fog csúszni, mert kisebb a felbontás, a gpu meg erősebb. Nem ismerem az új G16 anyaghasználatát, pusztán a számokat nézegetve nekem most az Alien a fenti okokból jobban megérősnek tűnik.
-
nagyúr
Gratulálok hozzá!
Szeretni fogod, AW minőség és support felülmúlhatatlan. A hűtése gyárilag "vasalt" így azzal már nem kell foglalkoznod! Egy hűtőpadért hálás tud lenni![ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Kelvin
őstag
válasz Betan #102316 üzenetére
Szia! Ez nekem nem hardveres hibának tűnik, szerintem előbb próbálj ki pár dolgot, amit te is meg tudsz csinálni. Dell nem szarozik, nekem is egyből alaplap cserét akartak, de egy kis google + segítség után magam megoldottam a problémát. /Mindenképpen pozitív, hogy baromi gyorsan reagálnak és garanci időn belül ugranak. Én is Németországban vettem a gépet de most pont itthon használom, az írták nem gond, cím egyeztetés után intézik az alaplap cserét./
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest