Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 1 / 2
- Gray Zone Warfare
- Steam topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
QHD-hoz erősen határeset a 4060, fullhd-n sokáig elég lesz a 3070ti. Persze ez függ attól is, hogy mennyire vagy kompromisszumkész, a G16 ebben a formában már most is az, a másik gépnél ez későbbre fog csúszni, mert kisebb a felbontás, a gpu meg erősebb. Nem ismerem az új G16 anyaghasználatát, pusztán a számokat nézegetve nekem most az Alien a fenti okokból jobban megérősnek tűnik.
-
nagyúr
Gratulálok hozzá!
Szeretni fogod, AW minőség és support felülmúlhatatlan. A hűtése gyárilag "vasalt" így azzal már nem kell foglalkoznod! Egy hűtőpadért hálás tud lenni![ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Kelvin
őstag
válasz Betan #102316 üzenetére
Szia! Ez nekem nem hardveres hibának tűnik, szerintem előbb próbálj ki pár dolgot, amit te is meg tudsz csinálni. Dell nem szarozik, nekem is egyből alaplap cserét akartak, de egy kis google + segítség után magam megoldottam a problémát. /Mindenképpen pozitív, hogy baromi gyorsan reagálnak és garanci időn belül ugranak. Én is Németországban vettem a gépet de most pont itthon használom, az írták nem gond, cím egyeztetés után intézik az alaplap cserét./
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Asus Vivobook X515EA (15,6" Full HD, Intel Core i5 11th gen, 8GB DDR4, 512GB SSD)
- HP EliteBook 820 G3 i5-6200u laptop 4 GB RAM 128 GB SSD új akkumulátor
- Macbook "Core 2 Duo" 2.4 13" (Mid-2010) 8/180gb Catalina
- Microsoft Surface Pro 4 (I7/16GB/256GB)
- ! ÚJ Lenovo LOQ 15AHP9 ! RYZEN 5 8645HS/ 16GB / 512GB / RTX 4060 / WIN 11 PRO
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest