Hirdetés
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- PlayStation 3
- Call of Duty: Black Ops 6
- Le Mans Ultimate
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- War Thunder - MMO Combat Game
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
válasz KillHates #51487 üzenetére
Nekem az egyik gépnél úgy van, hogy mintha telibe lenne festve egy ilyen enyhén rücskös fekete festékkel és arra van rányomva (tampon nyomással ?) a karakter fehéren. Onnan látom, hogy egy gombnál még átüt egy minimálisan az eredeti karakter felírat lenyomata. Tapintásra nagyon jó, de nem világítanak át a felíratok, csak a gomb alól jön a fény.
Biztos találkoztál már ilyennel. -
Gergello
addikt
válasz MaxxDamage #51867 üzenetére
Ti láttatok már szétírt SSD-t ?
-
Gergello
addikt
Sokszor már a szervereknél is van ssd tárhely van.
Nekünk idénre sikerült elérni, hogy azt itthon lévő 5 laptopból már egyikben sincs hdd. -
Gergello
addikt
válasz Bluesummers #52258 üzenetére
Ne tetézd !
-
Gergello
addikt
Van a segítség nyújtás, pl. olyan emberektől akik nem önjelölt szakértők, hanem valóban értenek is hozzá és van az a gyomorforgató áltudományos fölényeskedés, amit itt gyakran lehet olvasni.
Tartalomról ennyit.
A stílust úgyis látja mindenki, hogy van akibe páros nyújtott lábbal szállnak bele, (ha be mer írni, akkor már a kizárást emlegetik) a másiknak meg mindent lehet kb.
-
Gergello
addikt
válasz Bluesummers #52277 üzenetére
Ez V6-os Mustang vagy a kabriónak mind ilyen az orra?
-
Gergello
addikt
válasz Bluesummers #52279 üzenetére
Még 2 henger hiányzik a boldogsághoz ?
Nagyon szép gép, grat hozzá ! -
Gergello
addikt
Szép állapotú ez a gép.
Itt sajnos pont lehet látni, hogy ha később veszik le a matricákat, akkor mennyire elüt a körülette lévő fakultabb rész. -
Gergello
addikt
G731-ről a G17 mekkora előrelépés ?
9750H -> 10750H
RTX2070 -> RTX2070 Super -
Gergello
addikt
válasz gago1975 #52372 üzenetére
U-s Ryzeneket érdemesebb figyelembe venni, ha nem gaming-re keres valaki.
Most segítettem egy gép vásárlásban, azonos áron lehetett választani i3-1005G1 és Ryzen5 4500u között. Utóbbival még játszani is lehet valamit, előbb 2020-ban újonnan 2 magos, vicc.Egy kis 12"-os ultrabookot én is elfogadnék az ősi Elitebook 820 G1 helyet egy 4000-es Ryzen procival.
[ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
válasz Xerath404 #52636 üzenetére
Milyen g széria ?
Nagyon áltanosítassz.
Valaki elolvassa azt sem tudja melyik gépről van szó konkrétan. Csak azt látja, hogy kerülendő.Most melyiknek rossz a kijelzője, mindegyiknek ?
(Az amelyiknek gyàr szerint 100% a színhűsége a mért érték viszont csak 97% ?)[ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
válasz Bluesummers #52711 üzenetére
Én is nyomtam workstationnal.
Óriási hiba volt eladni, de akkor még nem gondoltam, hogy bővíthető.
Hogy megérte-e volna bővíteni azt nem tudom. Kínából megrendelve a bővítő alkatrészeket talán. Fel lehetett volna fejleszteni 4 mag 8 szálra és Quadro 5010M-re.Precision M6600
Intel Core i7-2620M
NVIDIA Quadro 3000M 2 GB -
Gergello
addikt
válasz Tom1939 #52717 üzenetére
Én is cipeltem sokat, munkagép volt, napi szintű hordozással.
Szerintem jobb anyagokból volt a külső burkolata mint a Precision 7710-nek (nekem azzal van csak összehasonlítási alapom), nem annyira gyűjtötte a ujjlenyomatokat.
Azzal a tégla méretű táppal együtt volt súlya.Most ezekkel az ebay-es kínai árakkal lehet megérné fejleszteni, de akkor még drágább lehetett minden.
Úgy néztem most, hogy i7 4c 8t proci bele az olyan 20-25.000 Ft (nem az Extreme edition, mert az aranyár) és a vga is olyan 25-30.000 Ft.Feljön ez a téma, akkor mindig elkezdem nézni használatban ezeket a "régi" gépeket. Ez lehet ilyen be nem gyógyuló seb marad nálam.
-
Gergello
addikt
Jön majd hamarosan valószínűleg gago1975 és ír egy részletesebb választ biztosan.
A GTX1050 az nagyon elavult kártya már, olyat semmiképp sem amiben olyan van.
Legalább olyan kellen, amiben GTX1650.Egy 1660TI lenne az ideálisabb, de akkor legalább 350 eFt-ig fel kellenne menni.
-
Gergello
addikt
válasz frame120 #53166 üzenetére
Nálam van manual mód a G731-ben, de nem bántanám én sem. Ahol egy két oldalú csúszkával állíthatod, hogy pl. 10%-50%, akkor folyamatosan megy 10%-on, de max 50%-ig engedi felpörögni.
Silent módban csak akkor indul el, ha Chrome mellé nyitok még egy Excel, Photoshop kombót munkához.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Macbook Pro 2020 13" megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest