Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Help!
A G14-em néha eldobja a külső billentyűzet-egeremet. Mostanság minden este pörög a CS2, elég idegesítő, hogy néha percekig eldobja az eszközeimet. A setup úgy néz ki, hogy a monitorba van bedugva minden usb-n, onnan pedig 1 usb kábel jön, ami jelenleg a laptop hűtő usb-jébe van bedugva (mert nem maradt több szabad port). Tök random, hogy mikor csinálja, sőt, van olyan, amikor magától mozog a karakter. A billentyűzet tuti jó, más gépen nincs baja. Emlékeim szerint már olyan is volt, amikor még csak a laptopon játszottam, hogy a laptop billenytűzetét is eldobta, amitől meg is ijedtem, se win gombra, se semmire nem reagált még talán a kikapcsoló gombra se (erre már nem emlékszem biztosan), majd másodpercekkel később megjavult. Az egeret meg csak szimplán eldobja, oda nem regisztrál be téves gombokat. Ez mitől lehet? Lehet a játék hibája? Böngészés alatt nem volt még ilyenem, de mondjuk böngészni nem is szoktam órákat, ez mondjuk egy 6 órás game session alatt mondjuk 2x jön elő.
Ezzel lehet összefügg, hogy amikor indítom el a gépet, a laptophűtő be is kapcsol, de a beledugott billentyűzet pl nem, ha kihúzom és visszadugom akkor megjavul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest