Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Speedy007 #88725 üzenetére

    Ezzel nagyon nem ertek egyet. Urban legend baromsag, amit evek ota nem sikerul kiirtani, mert 30 eve volt egy olyan szeria, ahol ez igaz volt. Szivtam en mar mindkettovel rengeteget. Rengeteget. Egyik se jobb, mint a masik. Es mindketto teljesen hasznalhato, meg csak kulonsebb szakertelem vagy allitgatas se kell. Az elmult nem is tudom hany evben mindkettore igaz az, hogy normalis felhasznalas mellett felrakod, neha frissitgeted, orulsz. Van AMD es NV kartya is nalam is, haveroknal is, senkinel nincs semmi baj, aki normalisan hasznalja. Legutobbi szivasom NV-vel volt, driver frissites utan par regi jatek kb 2-5 fps-el ment. Aztan a kovetkezo verzio javitotta.

    6600M bo 8-10%-al erosebb, mint a top tdp 3060, amig nincs RT a kepletben. DLSS pont arra eleg, hogy pariban legyenek kb. FSR mellett erosebb a 6600M, csak az FSR minosege koszonoviszonyban nincs a DLSS-hez, legalabbis a sajat tapasztalataim alapjan, ugyhogy azt szvsz jobb kihagyni a szamitasbol.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák