Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz DonDragonka #72093 üzenetére

    jólvan látom elgurult a gyógyszer :D

    Azzal senki nincs beljebb hogy mondjuk 19780 a score vagy 19891. OK, lement XYZ e-penis teszt és kijött ez. Mik ezek a számok? Mit jelentenek? Mire megyek vele? Mennyi FPS-t jelent (nyilván semennyit, mert nem tudod átkonvertálni)? Mennyivel jobb a másik gép, kivonod a 2 score-t és akkor utána mivan?

    Ami mindenkit érdekel, legalábbis a gamereket biztos, az hogy mennyi FPS-t produkál játék alatt X felbontással + Y részletességgel, -- és akkor ezt meg te olvasd lassan -- , hiszen játékra veszik a gépet (és/vagy bányára..)... Viszont ezeket a teszteket nem tudod átültetni FPS számmá, ráadásul manapság azért sincs sok értelem ezeket nézni, mert csomó ingame-bechmark teszt is létezik már a játékokhoz, amik szerintem sokkal hitelesebb képet tudnak adni, mint XYZ teszt...
    ...és pont ezért jók jarrod videói (akit hiába tecsózol le, -- mondjuk nem tudom milyen alapon, mikor a közelébe nem vagy ahhoz képest ő mit tett a gamerlaptop-közösségért --, nem véletlen népszerű, de biztos jobban tudod.. szerintem a kommentben szétszednék ha nagyon mást hozna ki eredménynek és rohamosan esne a nézettsége ami neki se lenne kedvező + ja és azt nem is említve hogy anno a 2021-es legion ram story-t is ő ismertette az elsők között (és kb. mindenki rá hivatkozott a későbbiekben), de biztos fizetett neki a Lenovo, hogy oltsa le a default benne lévő ramokat és ezáltal valamilyen szinten a márkát is :U pedig megtehette volna, hogy nem csinálja ÚJRA a teszteket az új ramokkal...), mert 10+ játékot tesztel általában (ahol tud ingame-benchmarkot használ, ha jól rémlik pl shadow of the tomb raider esetén is) de persze nézhetsz más youtubert is, nekem totál mindegy.
    Anno is le lettél hurrogva, és jogosan, mert ezek a tesztek epenis méregetésre jók, igen. Akkor megfogadtad hogy 1 hónapig nem írsz be a topikba mert akkor is kiidegelted magad, aztán nem sokáig bírtad..
    Ha annyira akarsz, csinálj összefoglalót, biztos beteszik majd a modik ha úgy van.

Új hozzászólás Aktív témák