Új hozzászólás Aktív témák

  • Evil Snowman

    őstag

    LOGOUT blog

    válasz Speedy007 #71096 üzenetére

    Nem azzal van a bajom, hogy a 400-500 ezres kategóriában a Legion 5 és az 5 Pro az ár/érték bajnok. Én ezt el fogadom és el is ismerem.

    Azzal van bajom, amikor valaki idejön kérdezni, hogy mit ajánlunk 350-400 között. Esetek 90%-ban milyen választ kap?

    1., Spórolj még egy kicsit és vegyél drágábban egy Legion 5 vagy 5 Pro-t.
    2., Próbálj cégre venni egy Legion 5 vagy 5 Pro-t
    3., Próbálj külföldről olcsóbban rendelni egy Legion 5 vagy 5 Pro-t

    Na most ez a szememben nem érdemi válasz. Mert feltételezem, hogy aki feltette a kérdést és megadta az árat az okkal tette így fel azaz nála nem játszik spórolj még, vedd meg cégre, vedd meg külföldről opció.

    És akkor ott vagyunk, hogy akkor megy a fej vakarás, hogy mit ajánljon az ember, mert ugye abban a 350-400 ezer forintos ár sávban valamiben kompromisszumot kell majd kötni.

    Szóval nekem pont az a bajom, hogy mostanában csak a egy Legion 5 vagy 5 Pro mantrázás megy, minden kérdésre. Meg pénzügyi tanácsadás, hogy hogyan tudná azt megvenni a kedves kérdező. Nem tud szinte senki, más alternatívát mondani. Aki meg tud abba meg rögtön megy a beleállás, hogy ez "fos, mert szar az sRGB-je etc."
    Nálam egy szakmai topic ott kezdődik, hogy vannak alternatívák azok minden előnyének és hátrányának a megemlítésével ami alapján majd döntést hoz az érdeklődő fórumtárs; nem csak 1-2 modell van folyamatosan "nyomva". Volt olyan időszak, amikor már kerestem a bannert, hogy a topic a Lenovo fizetett topicja lett.

Új hozzászólás Aktív témák