Új hozzászólás Aktív témák

  • Speedy007

    őstag

    válasz Evil Snowman #71090 üzenetére

    Talán azért vannak le hurrogva mert sok felhasználónak ez van elérhető áron.. Úgy mint a PC piacon volt a válság előtt hogy az átlag keret 500K körül volt a gépek értéke.. A laposoknál is ezt lehet tetten érni itt a topikban is hogy 400-500K-t de inkább 400K körül hajlandóak költeni a fölött meg már ki megy a biztosíték.. Így jön szóba jelenleg ár-érték bajnok a csapból is folyva a Legion 5 vagy Legion 5 Pro a bátrabbaknak ahogy sokszor elhangzik meg ajánláják a külföldi rendelést... Akinek meg mindegy de mindegy alapon venni szokták a TUF/Nitro/MSI GL/GF szériát aztán meg néznek hogy egy jó minőségű és teljesítményű 1660TI/2060 "tartja a lépést" a maxmum 95w tdp-s rtx 3060 laposokkal... A "lejáratás" kampány lobbi szerintem nem alaptalan "nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja" ugye bár.. Ahogy emlékszem TUF-nál korábban ventillátor problémák voltak zörögni kezdtek egy idő után..

    De ahogy korábban mondtam "ha van már kereted új masinára" akkor ne a felhasznóli élményen spórolj... Én például bánom az Acer Predator i5-9300h-s verziót de az az én hülyeségem volt hogy előbb lőttem aztán kérdeztem..Legion 5 esetén nem... És amit a külföldi megrendelés esetén spóroltam azt simán rá locsolhattam arra hogy azzá faragjam amilyenné szerettem volna..

    A kijelzőről még annyit nem tudom mennyire vagy jártas a mobil világban tavaly mikor a Xiaomi kiadta a MI 10T családot hosszú idő utám először volt egy olyan telefonja a felső kategóriában ahol az Amoled helyett IPS volt felhúzva az Amoled szintjére.. És akármennyire is fikázták sokan az IPS-t mennyire szar pedig nem az... Ha oda tetted egy ugyan olyan vagy hasonló minőségű Amoled-s telefonhoz megnem mondtad volna melyik melyik...

    Itt is egyén válogatja de szerintem az alapvető minőségi kritériumok azért vannak hogy a fekete ne sötét szürke legyen stb..

Új hozzászólás Aktív témák