Új hozzászólás Aktív témák

  • Evil Snowman

    őstag

    LOGOUT blog

    válasz Speedy007 #71087 üzenetére

    Nem bántasz meg senkit, csak a "sok csendes fotelszakértő" azért nem ajánlgat, mert ha mást mer ajánlani, mint a Lenovo vagy az Acer, akkor kb. instant le van hurrogva. Aztán persze idővel a "sok csendes fotelszakértőnek" is tele lesz a hócipője és kiírja magából a gondolatait egyszerre.

    Ha a fejhallgatón keresztül is hallani lehet a gép ventijét, akkor ott inkább a fejhallgató lesz a ludas. Nem akarok mélyebben belemenni, de én úgy vagyok vele, hogyha az ember már gamer és gamer laptopot vesz nem kevés pénzért, akkor a periféria szintén legyen egy szinten a megvásárolt laptoppal. Azaz egy jó minőségű over-ear fejhallgató, minőségi mechanikus bill, minőségi nem Tesco-s noname fos egér. Ja, hogy ezek darabja 20e Ft-tól indul? Ez ilyen sajna. Go BIG or go home.

    A hajszárító hanggal egyetértek, de szerintem csak a DTR-ek tudnak full terhelés mellett is "kulturált" hangot produkálni.

    Kijelző részbe nem mennék bele, ez egyén függő, engem sosem zavart annyira. Nyilván elfolytam amikor láttam KH OLED paneles AW-ját, mert ott lemásztak a színek a kijelzőről, de hogy egy mezei LCD-nél annyira nem veszem én észre különbséget az biztos. Költői túlzással kb csak akkor tűnne fel, ha fekete-fehér lenne a kép színes helyett. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák