Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    őstag

    válasz Silverboy #70498 üzenetére

    nyomhatod a dtr-nek vagy a felső kategoriás notiknak is 24/24 csak elfog előbb vagy utóbb durran valami,vagy ahogy írtam korlátokba fog ütközni. Korábban irtam ahol van kraft ott van hőtermelés is ez mindig így volt, ami nem melegszik az meg nem is fog ugy tekerni menni.. Ehhez viszonyítva drága ,és a teljesítménye mindig alatta lesz+korlátozva lesz a hő -áramfelvétel terén is. Lehet azt hiszed örök élet ,de mint fent is írtam mindig a leglassabb alkatrész eszköz a gyenge potnt. Nyilván nem lesz hozzá a végtelenségig olyan foglalatos proci ,meg gpu sem ,ha meg valaki az egész beljesét akarja cserélni az tényleg olyan zsebbe nyúlos hogy 2db komoly asztali gépet összetud rakni ami mondjuk 5 -10 évig garantáltan elég.

    pont egyik nap néztem ,hogy még az asztali sli 1080Ti szerelt asztali gépek is mennyire szépen futtatják a mai játékot, egy laptopal ilyen nyilván nem megoldható és nem is lehetséges kapásból azért mert 30-50% gyengébb a mobil chip (a felvett áram mennyisége megmondja az igazat arról minek mekkora a teljesítménye).

    [ Szerkesztve ]

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák