Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DonDragonka
őstag
válasz DonDragonka #61338 üzenetére
Na találtam egy videót arról, hogy mi a kimaxolt csomag G733-asból...
Van itt minden, tatyó, egér, füles, KA-ME-RA... A krapek 10 percig csak a kiegészítőket csomizza kifelé a dög nagy dobozból...
Nincs jelentősége csak mint érdekesség...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
fordjee
aktív tag
válasz DonDragonka #61353 üzenetére
Nem gyengén idegesítő a srác, mit röhög megállás nélkül?
Brutális méretű a doboz, ennyi mindent mellé raknifordjee
-
addikt
Valamit szívott, hogy magával is elhitesse érdemes ebből videót készíteni.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
baro32
aktív tag
Assassin's Creed Valhalla - HP OMEN 17 (i7-8750H-GTX1070) HIGT-beállításon 50-60FPS.
Érdekes módon megálja a helyét még a jó öreg 1070 le a kalappal és hozzá tenném sosem futtattam Benchmarkot a gépemen ennyi.
Használni kell, játszani kell, az arra való laptoppal arra való .HP OMEN 17" i9-13900HX 64GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD
-
fordjee
aktív tag
Hito, mi lesz a következő?
fordjee
-
2018
senior tag
Nagyon zsir gép a g733qs.
-
2018
senior tag
válasz DonDragonka #61361 üzenetére
oké
-
Pocok256
veterán
Skacok KH ról tud valaki valamit kezdek aggódni
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
kisninja
őstag
Szerintetek mennyi lehetne elkérni ezért a gépért ? Filozom máson.
powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
FőDudu
veterán
válasz Darth_Revan #61367 üzenetére
Ehhez kepest Orban a foci buzeriaja miatt eppen nyitja az orszagot....
Az nem szamit, hogy eppen csucsot dont a halottak szama.FőDudu
-
Pocok256
veterán
ahh :'(
Köszi az infot !#61368FőDudu
Szánalmas ez az egész ... 60 plusszos szüleim még nem kerültek sorra de ismerőseim körül már van aki 20 éves és már volt oltani úgy hogy 0 betegsége van full makk egészséges.. Az a baj ha ez anyámék életébe keül kurvára radikálizálódni fogok mert ez kibaszottul gyilkosság ... hogy a hozzánem értésük miatt halnak meg több ezren...HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
addikt
válasz FőDudu #61368 üzenetére
(Off-ban lehetne erről értekezni ki mit gondol. Pl nem 15 ezer lélegeztetőre költeni az ország pénzét amikor is köztudott hogy aki arra kerül az nagy valószínűséggel meghal. Nem éppen tüdűbarát. Az elhalálozást tekintve meg gondolom mindenre ráírják hogy félelmet gerjesszenek, menjen mindenki oltakozni. Én nem fogok.)Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
Pocok256
veterán
válasz Darth_Revan #61372 üzenetére
Csak kis pontosítás.
remdezivir nem öli a vírust csak gátolja és lassítja a szaporodását ezért az inkább az első hétben sőt minél hamrabb elkezdve hatásos ha már elszaparodott a szervezetedben a vírus akkor már szart se ér. (legalábbis eddig ezt olvastam róla nyílván nem vagoyk virológus )[ Szerkesztve ]
-
FőDudu
veterán
válasz Pocok256 #61370 üzenetére
En ugye kulfoldrol nem igazan szolhatok egy szot sem - csaladom mar be van oltva (legalabb az elso adaggal) - pusztan a szamok lattan vannak eros ketelyeim a nyitas idopontjat illetoen. Aztan hirtelen jon a megvilagosodas - hiszen a napokban kell lejelenteni, hogy lesznek-e a tavaszi/nyari szezonban meccsek a nemzetkozi foci ligakban itthon megrendezve...
Na ez az arcpirito - siman osszehazudnak barmit a foci miatt.
Elhiszem, hogy oltanak, elhiszem, hogy vannak fennakadasok - hol nincsenek - de ennyire eroltetni a nyitast a magas fertozes es halalozasi szamok ellenere csak es kizarolag az elobb emlitett okra vezetheto vissza. Es ez nincs rendben.Ha nem jott volna ez az info, meg azt mondanam unorthodox probalkoznak ahogy maskor - igy azonban mar az altalad emlitett kategoria - tan angolul az 'assisted murder' kifejezes illik ra.
Velemenyem szerint 1-2 hetet meg mindenkinek otthon kellene ulnie - igen, aki nem a tarsadalom szempontjabol fontos (koz)feladatot lat el, annak 24 oras kijarasi tilalom - max elelemert (heti 1x), oltasert, gyogyszerert lehessen elmenni (kb. ugy mint a spanyoloknal, appban elore lejelentve, ki/hova/mkor) - ez talan kicsit visszaszoritana a fertozes terjedeset.
A nyitas jelenleg egy totalis ongol. Szerintem.
Irom ezt egy olyan orszagbol, ahol kozel sincsenek a magyar adatokhoz a fertozes es halalozasi adatok, de minden zarva van es munkaba is csak azok mehetnek akik papirral igazolva fontos tevekenyseget vegeznek. Es nem halunk bele.
(jah, allam 80% munkabert megterit - mondjuk itt be is van jelentve mindenki).[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
Silverboy
aktív tag
Ha olvasod kolléga mihamarabbi jobbulást,
Köszi RM007.
Rég jártam erre.
#61370 Pocok256
Szintén zenész, 85+ nagymuteromat se oltották be, csak fű alatt. Autoimmunos rokonnak, pajzsmirigy problémásnak (Szputynikot akartak, pont azt az 1-et amit neki nem lehet), több súllyos betegséggel küzdő rokon meg még mindig vár rá..., de a szomszéd 19 éves megkapta a pfizert, makkegészséges létére... Látja, nem látja? Nalátja.
fordjee Gratula a Flow-hoz!
#61267 Darth_Revan 10/9 ASUS laptop pixelhibás nálunk , amennyire szerettem a márkát annyira rühellem ma már. (természtessen 30 napos cseregari érvényesítés müködik)
#61349 RM007 AVX például.„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
-
Pocok256
veterán
válasz FőDudu #61374 üzenetére
Ja tisztában vagyok ezzel hogy emaitt is lett ez a hírtelen nyitás ... szánalmas és az egész hogy ezért SENKI nem lesz felelősségre vonva .... soha az élétebe...
Az meg hoyg oltásban vannak fenakkadások nevetséges ... votl 1 évük, hogy milliméter másodperc pontosan megszervezzék az egészet.. elso másodperctől tudni lehetett hogy ezt a vírust csak otlással lehet megfékezni már rég telejsen kialkított oltási sorrenddel kelett volna rendelkezniük kitesztelt sms értesítéssel és berendezett oltópontokkal ehelyett ment a kapkodás ami ugyancsak ember éeltekbe került. Ha ez így folytatódik én se sokáig leszek Magyarországon de még magyar állampolgárságot is leadom...HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Silverboy
aktív tag
válasz FőDudu #61377 üzenetére
3x cseréltettem a kis 11'6 colos futi netbookom mikor suliztam, 1 pixelhiba miatt. Lehet csak én vagyok ilyen, küldöm vissza, van tartalék gép. (Kék, Pentium, 4gb, hdd - arra kellet, hogy legyen mire írni, illetve táblázatokat nézegetni - consumer hulladék). 3.-jára 3 napig a bolt szervízébe maradt "ellenőrizzük!" (BestByte) az már jó volt. Majd sokáig ASUS ROG Strix GL702ZC -t akartam, Ryzen + RX580, Azt valahogy maradtam a tongfang/clevo/alienware vonaton.
„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
echterion
nagyúr
Köszi az infót. Remélem, mielőbb meggyógyul.
A nyitáshoz meg annyit, hogy látszik, full nem jött be a bezárás, cserébe sok-sok embert vágott gallyra. Muszáj nyitni, nem a foci miatt, hanem mindenki miatt. A másik, hogy ugye az van kommunikálva, hogy májusra mindenkinek elérhető lesz valamelyik vakcina, onnantól meg már semmi zárás sem kell, mert aki akarja, oltatja magát, aki meg nincs oltva, az az ő döntése lesz.
-
vakablak93
őstag
válasz Pocok256 #61378 üzenetére
Ha azt akarod hogy ez ne így menjen otthon, akkor forradalmat kell otthon kirobbantani , bár történelmünk tanulságai alapján jó eséllyel nem lenne sikeres
Komolyan ilyen szinten fejetlenség megy otthon ? Ne illyesszetek rám mert komolyan kezdem félteni a nagyimat
Nálunk kinnt meg hetekkel az oltások megkezdése előtt már megkaptuk a csoportba osztást, meg a körülbelüli időpontot.....
-
addikt
Ne gondoljátok, ha írtok neki privit azt nem olvassa el csak az enyémet. Persze átadom.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
Pocok256
veterán
válasz vakablak93 #61384 üzenetére
Előző választáson küzdöttem meg lett az újabb 2/3 thanks a nyuggereknek (szomorú irónia hogy most jól megeszik amit főztek) már rég feladtam a küzdelmet ezért az országért ... Na midnegy nekem mára a politikából elég .. A napi Hadházy adagom már ígyis megvolt a reggeli post amiket kirak bőven elég kávénak ..
FőDudu
Na meg 500 milliárdért épülö kinai luxus egyetemnek sem most lenne az ideje ... Van itt pénz csak nem arra megy amire kéne ...[ Szerkesztve ]
-
kisninja
őstag
válasz FőDudu #61365 üzenetére
Köszi, nem akarok erősebbet. Most az ár dönt, változott pár dolog nem sok időm van játszani. Van egy másik drága HP (spectre 13) igaz az más kategória de két drága gép sok és felesleges itthon.
Csak nagyon nem vagyok tisztában most mennyi a reális amit elkérhetek érte....
Jelenleg
2db 1Tb Samsung SSD 970 EVO Plus van benne
1db 1Tb HDD és 1db 2Tb HDD
Meg a ram változott 2x 16Gb 3200Mhz (Crucial Ballistix BL16G32C16S4B.M16FE) Viszont úton van a gariztatott ramjai is így 64Gb lesz benne.powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
echterion
nagyúr
válasz FőDudu #61387 üzenetére
Szerintem ne menjünk bele itt abba, hogy mit hogyan kellett volna a múltban csinálni, olyan pénzeket keresgélni, amik még akkor elköltésre kerültek, mikor erről még szó se volt meg megmondani, hogy pl. egy előre leszerződött esemény passzolása milyen extra következményekkel járhat a jövőre nézve. Ez nem az a fórum.
-
addikt
válasz echterion #61390 üzenetére
Én attól tartok azért van ez a sok bénázás hogy a vakcina bizniszt véghez lehessen vinni, vagyis mindenkit kötelezően be lehessen oltani akaratán kívül. Be kell bizonyítani, nélküle nem megy. Aztán életed végéig nyomatni a szervezetbe a drágán megvásárolt lötyiket (mert a bűnös a globális felmelegedés) attól a gyógyszer biznisztől, aki elhintette meggazdagodás reményében.....hátha minden összedől és kerül egy irányítás alá az egész világ,... ettől tartok.
(B.G előadás...a vakcinákkal fogjuk elérni majd hogy ne népesedjen túl a Földgolyó....)[ Szerkesztve ]
-
Ubul86
őstag
mostanában Juhász Péter videóit szoktam nézni tube-on, szerintem érdemes, kivesézi mindig a nagy vezérünk által elmondottakat, és próbálja tényszerűen igazolni magát.
Sajnálom amúgy a pasast, durván kicsinálták 18-ban, bár azóta jópár pert megnyert, csak hát mit számít az már most így 2 év után,ki emlékszik már rá ugye?a vírussal úgy vagyok, hogy amit lehet megteszek, oltani is regisztráltam magam, asztma nálam azért súlyosbító tényező, de hát majd meglátjuk. Lehet jövőhéten/utána már nem is leszek itt, ki tudja, én őszintén megmondom, parázok tőle, ismerettségi körben is haltak meg miatta, meg közeli hozzátartozóm is
feleségem nem oltatja be magát, mert azt mondta a háziorvos, hogy szoptatós anyukáknak nem ajánlja. Na most ilyenkor van a kérdés, hogy ha nem hiszünk az orvosoknak és a saját fejünk után megyünk, akkor mi van. Mert ugye pont ezért lett megkérdezve, véleményéért, hogy mit ajánl. Szóval nehéz ügy.
De rajtam biztos nem fog múlni a terjedés, 24/7 mondhatni házon belül vagyok de pl szembeszomszéd, apuka már télen elvesztette a munkáját, azóta se semmi...felesége fodrász, 1 hónapig no money. Meg 1 gyerek.
Nem irigylem őket.[ Szerkesztve ]
-
FőDudu
veterán
válasz kisninja #61389 üzenetére
Csak a sajat peldamat tudom felhozni - van Macbook Pro gepem, ceges HP 1040G6.
A mac helyett kerestem 15" windowsos masinat, a HP meg nem igazan az en igenyemnek megfelelo gep.Igy kerestem Machez hasonlo minosegu windowsos gepet. Az egyetlen mart alu hazas gepcsalad a Razer. Kicsit bekavart a Covid/PSD2/Brexit - az elso megrendelt es kifizetett verziot vissza kellett mondanom az angol Amazonrol, mert az ev elejen lovesuk sem volt mikor tudnak szallitani. Raktaron volt, de 1 het alatt a szallitonak nem voltak kepesek atadni.
Aztan nezelodtem hol lesz keszleten es normalis aron - mert az angol az kb 2K Eur alatt picivel allt meg. Par hetre ra nemeten is lett, az meg 2-3 nap alatt ki is szallitotta.
Neked is meg kell jol foglamazni mit is akarsz - a Spectre egy kurvadraga ultrabook, a Clevo meg a 'jardalap' kategoria. Lehet a ketto kozott kell valami kozeputat keresni. Mar ha 1 gepben akarod a 2 elonyeit osszeszedni.
En a thunderbolt miatt kenyszerultem Inteles vonalra - nekem fontos az USB toltes es az 1 kabellel torteno periferia csatlakoztatas.
A Razer epitesi minosegere szavam sem lehet - tenyleg Mac minosegu a haza.
300Hz kijelzo is josag - a tobbi meg boven eleg.CS:GO alatt mar at se valtom dedikalt GPU-ra, Optimussal balanced power profilban is van siman 250-300fps, az meg pont eleg. CS az nem az igazan hardver igenyes jatek.
Kozben siman tudok VM-et futtatni rajta amivel a ceges kornyezetet elerem. Biztonsagos.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
DonDragonka
őstag
Elnézést kérek előre is, mert sejtem nem leszek népszerű ezentúl ebben a topicban, de nem állom meg szó nélkül...
Ez egy szakmai topic, itt semmi helye nincs se politikának, se forradalomnak, se COVID szakértésnek. Pláne utóbbinak. Orvos végzettséggel talán, de még akkor se itt kéne szakérteni. Még OFF-ban se.
RM007, kértél és kaptál engedélyt arra, hogy bárkinek az egészségi állapotáról nyilvánosan megossz információkat? Ha igen nem akkor nem szóltam bocsánat a kérdésért, ha nem akkor viszont nem tetted helyesen, hogy megosztottál egy "privát" információt. Én is írtam a mesternek és azóta több üzenetet is váltottunk, de legutóbb csak annyit kértem tőle köszönjön be ide is, mert sokan hiányoljuk, meghagyván neki a jogát, hogy ha akarja akkor részletezi, ha nem akkor pedig nem, az éppen aktuális helyzetet. Tényleg ne vedd támadásnak, pláne ha Ő kért meg rá, hogy írj a nevében pár sort...
[ Szerkesztve ]
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
MaxxDamage
félisten
válasz DonDragonka #61397 üzenetére
Én is beszéltem vele (1x írt) és tudtam amit, de nem adtam itt hírül.... személyiségi jogok, stb...az csak köztünk marad(t) .... Ennyi! Majd ha ő akar, akkor fog is írni! Tartsátok tiszteletben...! Amúgy jobbulást neki itt is! OFF OFF END
Maradjunk a topik témánál.
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
fordjee
aktív tag
Akkor éles váltás...
Erről a notebookról mit lehet tudni? Kijelző, hűtés, stb?
[link]
Vagy ilyen árban van valami jobb választás?
Úgy rémlik, hogy a 144hz-es kijelző a jó választás a Legionoknál.fordjee
-
Neck
veterán
Sziasztok,
Ez mennyire megérős?
Lenovo Ideapad Gaming
Van ettől jobb ebben az árkategóriában? (<1000 EUR)Ha melegszik, dobok alá hűtőt
Alternatíva lehet, hogy veszek egy üzleti TB3-as notit, és külső videókarival etetetem, ha kell a grafikus teljesítmény, de ez sztem nem állna meg 1000 eur alatt.
Felhasználási területek:
Fotó kidolgozás (C1, LR, PS)
Video encoding
Némi játék (WoW TBC, esetleg lőni egyet a haverokkal CODba)An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest