Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz KillHates #60132 üzenetére

    Jó ok. Bevallom kicsit nehezteltem a topikra hogy erre a felismerésre senki nem világított rá. Ez a 8X-os nem feltétlenül szükségszerű, nekem eddig mindig X16 volt. (kikapcsolni nem lehet egy optimus-os laptopnál, az igpu-t) Az optimus-nak ehhez semmi köze, eddig azt hittem. Szal belső kijelzőnél is, mert a külső az más tészta bizonyos szempontból. A belső kijelző az szereti a geforce (optimus-nál) dolgokat, a külső pedig a quadro dolgokat szereti előnyben részesíteni. Én ezt látom. Viszont egy optimus-os laptopban külső kijelzőnél sem tudod teljesen kiiktatni az igpu-t, csak kicsit háttérbe küldeni. Ilyenkor jobban érvényesül a dvga. Pontszámok...3DMark teszt....belső kijelző több pontszám, külső kevesebb. Quadro számológép esetén pedig fordítva. Érdekes. :K

    Lehet az alaplap gyengülése előbb a dvga teljesítményén mutatkozik ki igazán mielőtt veszi a bátorságot és letiltja magát. :)
    Kár hogy ez nem olyan mint megtolunk egy kocsit és beindul, mert lenne kedvem megtolni, adjunk neki egy kis feszt. :D

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák