Új hozzászólás Aktív témák

  • #68216320

    törölt tag

    válasz Alan[HUN] #53162 üzenetére

    Nekem még nem volt olyan laptopom, amin az említett "színes-szagos" uefi lett volna.
    Az msi előtt egy asus gl553vw (6700hq, gtx960m) laptopom volt, ami egy (remélem nem sértek meg vele senkit) hatalmas kudarc volt. Na, azon még pont nem volt a csicsás uefi, de a következő szériánál (gtx1050-el) már igen. Mondjuk sokat nem lehetett rajta beállítani. Illetve macbook van még, de ugye ott kicsit más az efi megoldás.

    Nem tudom mitől függ és nem is tudtam, hogy ennek van látványosabb bios-os verziója. De igazából számomra áttekinthetőbb és kényelmesebb is a karakteres beállítás.
    Desktop vonalon már nem ilyenek, de én ott is billentyűzettel állítok mindent :)

    Update:
    Nem lehet, hogy az a GE65-höz van esetleg? Az szinte ugyanez a gép pár kiegészítéssel.
    Itt egy összehasonlítás: [link]
    Mondjuk ez is sántít, mert a leírás szerint a GE65-ben van csak 2db m.2 ssd slot és a GP65-ben 1db van beforrasztva, viszont az enyémben szintén 2db van és használom is. Gondolom a tiedben is kettő lehet. Igazából (ha nem nézem mondjuk az esetlegesen erősebb vga-t) nekem csak az tűnt fel, hogy több/jobb hangszóró van a GE65-ben, mint a GP65-ben. Viszont nekem ez nem érte volna meg a magasabb árat. Szóval, úgy gondolom jobb volt ezt választani.

    Update2: Talán még a kijelző más, bár megjegyezném az enyémben nem az van, mint amit a notebookcheck ír. Szóval itt is van eltérés azonos modellen belül. (Valami AU Optronics van, de hasonló paraméterekkel.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák