Új hozzászólás Aktív témák

  • hszilard666

    veterán

    válasz gago1975 #50129 üzenetére

    "sokakat elüldözől, elmennek azok az emberek akik itt tényleg a szakmát képviselnék"

    Az elég meleg sztori hogy hozzáértők hagynak itt egy egész közösséget 1 ember miatt. Nem szabad ennyire komolyan venni a dolgokat. Szvsz nem szabad hogy érzelmi hatással legyen bárkire a kolléga sztorija, ezen túl ez egy hobbi. Lehet a tulajnak nem az a lényeg hogy hova jut el hanem maga a beszerzés, szerelés, kisérletezés, vagy a birtoklás vágya stb. Értem hogy a fórum a segítségnyújtásról szól, de nem szabad hogy bárkit ilyen mélyen érintsen egy történés. Szerintem. De ezen túl, van haszna is a történetnek, azt a gépet lehet lobogtatni majd precedensnek hogy miért nem szabad számolatlanul locsolni a pénzt egy projektbe, feltéve ha a tulajnak fontos a jó ár/érték arány.

    Kampó:
    Én belemennék! :K Az öreg FX ek gombokért mennek a használtpiacon, de még így is szerencse ha valaki megveszi. A TUF gépekre szoktak panaszkodni a hűtés miatt ha jól emlékszem, viszont 240K ért el lehet sütni szerintem ha nem jön be.

    MaxxDamage:
    "ma egy lapos 4-500k ahol kezdődik (használtan) amit érdemes megvenni"

    Tiltakozom! Tele van a piac jobbnál jobb gépekkel! Mondjuk én csak alienware-t meg razert szoktam keresni ha rám jön az 5 perc, de 1060 as konstrukciók vannak már 3 kiló alatt. A GTX 1060 1080P re szuper választás. Konkrétan az AW 13R3 ommal 2560x1080 ban játszadoztam, bármi féle hiba nélkül. DOOMoktól kezdve a COD Warzone-ig minden szuper sebességen futott icipici kompromisszumokkal. De ha most gépet vennék tuti m15 ös idegent vadásznék! :K Mikor legutoljára voltam kint KH nál, a kezembe adta, az m15 jét, és azonnal nyúltam a váltógatyámért mert elöl hátul bemocskoltam. Álomgép. Olyan "vastag" mint egy 16" es Macbook Pro, viszont a szokásos retrofuturisztikus alien dizájnnal. Szuper hangszórói vannak, szép kijelzővel, pokoli anyaghasználattal, apróért. Ezen túl "hibrid" megoldásnak is szuper, rajta van az AGA csatlakozó, varázsdobozzal asztali GPU val megkínálva iskolapéldája a desktop replacementnek. Ezen túl nem is vészesen nehéz! El tudom képzelni mindennap cipelős gépnek. :K Ha lesz munkám és lesz még olyan a piacon tuti veszek egyet :D

    ÜBER AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER: tinyurl.com/yh5zwxf2

Új hozzászólás Aktív témák