Új hozzászólás Aktív témák

  • NTonee

    veterán

    válasz Mikulásbá #4798 üzenetére

    kicsit túlreagálod. Itt senki nem írt olyat, hogy rossz lenne az asus, nem nézi le senki. Ne felejtsd el, hogy vagyunk még itt, akiknek van/volt asus gépe. Most szimplán egy azonos árú asus és aw gép lett szembeállítva, amiből az aw egyértelműen jobban jön ki. A G75 is kiváló gép, de azért az aw-vel nem épp egy súlycsoport. Ha az lett volna a kérdés, hogy megveheti e az asust (és nincs a képben a másik), akkor természetesen igen lett volna a válasz szerintem mindenki részéről.
    ,,Ebben a topikban az ASUS "Persona Non Grata"
    Ezt nem is értem, hogy miből sikerült leszűrni. :F Nemrég adtam túl a G53-on, imádom azt a gépet és már most belefájdul a szívem, hogy kb fél év és kuka lesz (az új tulaj eléggé felelőtlen és egyáltalán nem ért a gépekhez, de vérpistike haverjai vannak bőven, akik meg "igen"). KillHatesnek G46 gépe van, a fél vesémet adnám azért a masináért (kis túlzással).
    A G750 kiváló gép, a 751-ből rengeteg a hibás, elég ha picit olvasgat az ember a neten. Tudom, a tiéd hibátlan, de attól még vannak gondok. Az aktuális 15,6-os gépeknek meg semmi köze a ROG szériához.

    (#4802) x_o_n: elég a 300, de akkor használt kell. A gtx 860m kompromisszumokkal elegendő játékra, de meg kell érteni, hogy nem lesz elég fhd high grafikán már a mai játékokhoz sem. És akkor mi lesz később? Ha ez tiszta, akkor semmi gond. A probléma, hogy vacak a hűtés a 300ezres gépek többségében, a belerakott 4magos i7-es procikkal nagyon nehezen boldogulnak, vagy sehogy sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák