Új hozzászólás Aktív témák

  • MR007RM

    addikt

    válasz wanted5 #45844 üzenetére

    A hdd a 2. meghajtóra megy, nem a rendszer helyére az mindig SSD, bár ha nincs sok adat a lemezen akkor mindegy. Azért ahogy telik az idő minden egyre több helyet foglal, az ssd drágább mint a hdd, és ha a hdd ugyanúgy kiszolgál akkor miért ne. A játék ugyanúgy fut rajta mint az ssd-n. Legyen elég ram a gépben és minden okés. Nem kell ebből akkora ügyet csinálni, mint teszitek.

    Azért kell sok tárhely, mert nem szeretek ha feltétlenül muszáj a régi dolgaimtól megválni, új rendszert feltenni mindent törölve....ami van azt átnyomom a következőre és így élek tovább változatlanul. Nem kell mindig mindent elölről kezdeni, ha kedvem tartja pl a fent lévő 20 játék bármelyikébe belenézhetek.

    Még annyit azért tudni kell gépet választani. Már mondták jelenleg páran Clevo mxm(és hasonló), ha hosszú távban gondolkodsz, és a farok méregetésből szép lassan visszább kell venni. Az idő megmondja jól választottál-e.

    [ Szerkesztve ]

    MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón

Új hozzászólás Aktív témák